UPDATE. Chef periculos în mijlocul străzii. Zeci de indivizi au incendiat cauciucuri de mașini (VIDEO)

UPDATE. Chef periculos în mijlocul străzii. Zeci de indivizi au incendiat cauciucuri de mașini (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Update: În urma cercetărilor poliției, au fost identificate încă zece persoane implicate în incidentul petrecut aseară în comuna Munteni. Și acestea au fost sancționate contravențional pentru nerespectarea prevederilor Ordonanței Militare nr. 3/2020, fiecare cu amendă în valoare de 20 000 de lei.


Scene incredibile au avut loc în noaptea de Înviere la Munteni, unde zeci de localnici au încălcat din nou legea privind restricționarea circulației si ordinea publică. Cu mai puțin de două ore înainte de miezul nopții au incendiat zeci de cauciucuri in stradă, adunându-se în jurul lor, contrar regulilor. Au fost filmați de localnicii deranjați de larma produsă, iar imaginile au ajuns pe rețelele de sociale, dar și la poliție.

"Având în vedere imaginile difuzate în spațiul public, pe o rețea de socializare, în seara de 18 aprilie, în jurul orei 22.15, din care reiesea faptul că mai multe persoane încalcă dispozițiile legale impuse de starea de urgență, polițiștii gălățeni s-au autosesizat și au mers imediat la fața locului, în comuna Munteni, din județul Galați, de unde aceste imagini erau transmise "live" . Aici, polițiștii au constatat că, în mijlocul unei străzi, în jurul unor cauciucuri ce ardeau cu flacără deschisă, se afla un grup de persoane care se manifestau zgomotos și care, la vederea echipajelor de poliție, au fugit în curțile locuințelor. In urma vizionării imaginilor și a investigațiilor efectuate, au fost identificate 20 dintre persoanele care au participat la această adunare, fiind sancționate contravențional pentru nerespectarea prevederilor Ordonanței Militare nr. 3/2020, fiecare cu amendă în valoare de 20 000 de lei", a precizat cms-sef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați. Incendiul a fost stins de un echipaj de pompieri solicitat la fața locului, nefiind înregistrate pagube materiale, iar polițiștii continuă verificările pentru identificarea și sancționarea tuturor celor care au participat la această adunare.

 

Citit 4899 ori Ultima modificare Joi, 23 Aprilie 2020 07:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.