Cercetat pentru arme cumpărate on-line

Cercetat pentru arme cumpărate on-line

IPJ Galati
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Un gălăţean în vârstă de 61 de ani a intrat în vizorul poliţiei după ce a cumpărat mai multe arme de pe internet, fără a obţine autorizaţiile necesare deţinerii şi folosirii lor. Poliţiştii serviciului de profil din cadrul IPJ Galaţi au făcut două percheziţii domiciliare la locuinţe din Galaţi şi Cudalbi, unde aveau informaţii că ar fi putut exista armele neletale.

"Cu ocazia perchezițiilor, au fost găsite două arme de tir sportiv cu aer comprimat, prevăzute cu lunetă, calibrul 4,5 mm și 5,5 mm, arme neletale supuse autorizării, precum și muniție aferentă acestora, respectiv 1.320 de alice calibrul 4,5 mm și 1.050 de alice calibrul 5,5 mm. În aceleași locații, polițiștii au mai găsit un pistol tip airsoft, calibrul 6 mm, trei lunete de diferite mărci și modele, trei arcuri componente ale unor arme de tir sportiv cu aer comprimat și un afet pentru arme de tir sportiv cu aer comprimat", se arată în comunicatul IPJ Galaţi.

Bărbatul le-a spus oamenilor legii că avea armele neletale de trei ani, cumpărându-le pe de un site de vânzări şi că nu se preocupase să obţină autorizaţiile necesare, deşi legea îl obliga să o facă. Toate armele, muniţia şi componentele găsite la percheziţii au fost ridicate de poliţişti, aceştia întocmind un dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

 

 

Citit 2648 ori Ultima modificare Vineri, 08 Mai 2020 16:03

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro