Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Mai mulţi gălăţeni au intrat în vizorul poliţiei, după ce, în plină stare de urgenţă, au pus pe picioare o afacere "în tendinţele" perioadei de izolare, când oamenii şi-au dezvoltat şi mai mult înclinaţia de a face cumpărături online. În mai puţin de două săptămâni, începând de la finele lunii aprilie, "negustorii" au dat iama în curţile oamenilor şi au furat, susţin poliţiştii, şase biciclete şi un scuter electric, pe care le-ar fi postat şi vândut prin intermediul unor site-uri de specialitate. Pentru probarea activităţii acestora, oamenii legii au descins la patru locaţii, unde au găsit probe ale preocupărilor penale. Două persoane au fost reţinute, un tânăr de 26 de ani şi un altul de 29 de ani, sub acuzaţia de furt. Ei urmează a fi prezentaţi judecătorilor cu propunere de arestare preventivă, poliţiştii continuând cercetările pentru a stabili dacă se fac vinovaţi şi de alte fapte de acest gen.

 

Citit 871 ori Ultima modificare Vineri, 22 Mai 2020 11:28

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro