Evaluaţi acest articol
(13 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Doi indivizi certaţi cu legea, recent reveniţi din Italia, nu s-au dat înapoi de la o agresa pe o biată bătrână, care le-ar fi putut fi mamă, pentru un portofel cu câţiva lei. Incidentul s-a petrecut la Tecuci, într-o zonă circulată din oraş şi în plină zi. Bunicuţa, în vârstă de 87 de ani, ieşise să-şi facă nişte cumpărături şi nu i-a observat pe cei doi indivizi, care au urmărit-o până la uşa magazinului. Acolo, unul dintre ei a îmbrâncit-o, iar celălalt, profitând de starea de dezorientare a femeii, i-a scos portofelul din poşetă. Din fericire, nici hoţii nu ştiau că fuseseră, la rândul lor, urmăriţi de o patrulă de jandarmi, care le-a observat interesul subit pentru pensionară şi geanta ei. Militarii au pus mâna imediat pe cel care a sustras portmoneul în care se aflau 48 de lei şi actele femeii. Acesta este un localnic de 53 de ani, care acţionase alături de complicele său, un bărbat de 44 de ani, din Bacău, pe care îl cunoscuse în Italia şi cu care s-a întors acasă în vreme de pandemie. Ambii au ajuns la Poliţia Tecuci, unde li s-a deschis dosar penal pentru furt şi complicitate la furt.

Citit 2064 ori Ultima modificare Vineri, 22 Mai 2020 11:27

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro