Evaluaţi acest articol
(10 voturi)
1 comentariu

Libertatea de mişcare permisă după finalizarea stării de urgenţă le-a oferit gălăţenilor certaţi cu bunele moravuri un nou prilej să-şi arate "veleităţile".
Numai în ultima săptămână, doar jandarmii au aplicat 12 amenzi celor care au nesocotit legile privind normele de convieţuire socială ori s-au abătut de la regulile încă valabile privind măsura izolării ori de distanţare socială.
"Amenzile aplicate au fost în cuantum total de 4.200 de lei, pentru refuz de legitimare, proferarea de injurii și expresii jignitoare, amenințarea cu acte de violență, nerespectarea măsurii izolării la domiciliu și nerespectarea măsurii de distanțare socială. De asemenea, a fost constatată o infracțiune de zădărnicire a combaterii bolilor, întrucât persoana, aflându-se în autoizolare, nu a fost găsită la domiciliu. Față de aceasta s-a dispus măsura introducerii într-un centru de carantină și suportarea tuturor cheltuielilor", explică lt. Cătălin Bădin, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Galaţi.
În perioada menţionată, o bună parte a celor 146 de misiuni executate de jandarmii gălăţeni au vizat verificarea la domiciliu a 48 de persoane în privinţa cărora exista obligaţia autoizolării.

Citit 1512 ori Ultima modificare Vineri, 19 Iunie 2020 00:17

1 comentariu

 • postat de Precizare. Miercuri, 17 Iunie 2020 12:33 77.111.246.*** Link la comentariu
  2
  13

  ,,Libertatea de mişcare permisă după finalizarea stării de urgenţă" ???!!!

  A permite - A da cuiva dreptul, libertatea, posibilitatea sa faca ceva.

  ATENTIE, NU SE POATE ,,PERMITE" CEEA CE NU SE POATE OPRI !

  Cu toate ca actuala conducere a Romaniei (cu sustinerea dictaturii medicale) lasa sa se vada FOARTE CLAR ca este deranjata de faptul ca nu poate sa dispuna dupa bunul plac detentia definitiva a intregului popor, trebuie sa inteleaga chiar si ei (cu toate ca este evident ca nu au aceasta capacitate) ca: NU SE POATE DA CEVA CE NU SE POATE LUA !

  Libertatea de miscare e ceva ce dobandesti prin nastere si nu are dreptul sa ti-l DEA cineva atata timp cat nu are voie sa ti-l IA (cu exceptia cazurilor prevazute in legea penala) !

  CONSTITUTIA ROMANIEI
  ARTICOLUL 25: Libera circulatie - (1) Dreptul la libera circulatie, în tara si în strainatate, este garantat. Legea stabileste conditiile exercitarii acestui drept.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.