Ieşiţi din izolare, gălăţenii s-au pus pe scandal

Ieşiţi din izolare, gălăţenii s-au pus pe scandal
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Libertatea de mişcare permisă după finalizarea stării de urgenţă le-a oferit gălăţenilor certaţi cu bunele moravuri un nou prilej să-şi arate "veleităţile".

Numai în ultima săptămână, doar jandarmii au aplicat 12 amenzi celor care au nesocotit legile privind normele de convieţuire socială ori s-au abătut de la regulile încă valabile privind măsura izolării ori de distanţare socială.

"Amenzile aplicate au fost în cuantum total de 4.200 de lei, pentru refuz de legitimare, proferarea de injurii și expresii jignitoare, amenințarea cu acte de violență, nerespectarea măsurii izolării la domiciliu și nerespectarea măsurii de distanțare socială. De asemenea, a fost constatată o infracțiune de zădărnicire a combaterii bolilor, întrucât persoana, aflându-se în autoizolare, nu a fost găsită la domiciliu. Față de aceasta s-a dispus măsura introducerii într-un centru de carantină și suportarea tuturor cheltuielilor", explică lt. Cătălin Bădin, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Galaţi.

În perioada menţionată, o bună parte a celor 146 de misiuni executate de jandarmii gălăţeni au vizat verificarea la domiciliu a 48 de persoane în privinţa cărora exista obligaţia autoizolării.

Citit 2148 ori Ultima modificare Vineri, 19 Iunie 2020 00:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.