Hoţii de portofele atacă în echipe

Hoţii de portofele atacă în echipe
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

Se înmulţesc furturile de toate felurile în Galaţi, hoţii atacând tot ce le vine la îndemână, de la bunuri lăsate pe domeniul public, la maşini, locuinţe sau buzunare. Cele mai vulnerabile sunt persoanele neglijente cu propriile obiecte sau cele vârstnice, luate la ochi îndeosebi de hoţii de buzunare care profită de credulitatea şi atenţia scăzută a oamenilor trecuţi de o anumită etate.
Un astfel de incident s-a petrecut ziua în amiaza mare, pe Aleea Comerţului din Micro 19, un loc aglomerat, din genul celor preferate de infractorii care pot astfel să-şi aleagă o varietate mare de victime şi să dispară rapid. Un pensionar în vârstă de 84 de ani a fost ţinta a doi hoţi, un bărbat şi o femeie. Ea, în vârstă de 42 de ani, şi-a strecurat abil mâna în buzunarul bătrânului pentru a-i lua portofelul cu bani, în timp ce atenţia acestuia era distrasă de un complice al femeii, care îi aţinea calea. Din fericire, operaţiunea a eşuat pentru că manevra a fost descoperită la timp de o patrulă de poliţie aflată în zonă, agenţii Secţiei 3 suprinzându-i în flagrant pe cei doi. Femeia şi complicele ei, un tânăr de 31 de ani, au fost reţinuţi şi vor fi prezentaţi la arestare pentru tentativă de furt, poliţiştii nerexcluzând ca aceştia să aibă şi alte fapte de acest gen la activ. 

Citit 5836 ori Ultima modificare Miercuri, 01 Iulie 2020 00:33

2 comentarii

 • postat de Cetatean fara drepturi in UE
  Sâmbătă, 27 Iunie 2020 00:32
  84.117.46.***
  S-au intors valorile acasa. Me arata ce abilitati au deprins de cand au studiat in occident. Sa nu aud ca hau si bau pentru ca este pe degeaba. Culegeti ce ati semanat!
  0
  3
  Raportează
 • postat de Iancu Jianul
  Vineri, 26 Iunie 2020 11:32
  5.13.218.***
  Un stat condus de hoti nu poate genera decat: HOTI! Despre ce vorbim?
  1
  5
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.