Ciubică şi Grafian vor în libertate

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

De când au fost arestaţi pentru uciderea lui Chiaburu cei trei Stănescu, Aurelian, Valeriu, Costel, şi Toader Vilson (fost Stănescu), singurii care uzează de dreptul lor de a ataca decizia de prelungire a mandatelor sunt ultimii doi, zişi „Ciubică” şi „Grafian”.

Ei au fost arestaţi, la intervale diferite de timp, pentru uciderea lui Maricel Nicolau, zis „Chiaburu”, faptă comisă în decembrie 2010, pentru care, la acel moment, au fost închişi Aurelian şi Valeriu Stănescu. Dacă aceştia au recunoscut fapta, nu acelaşi lucru s-a întâmplat cu „Grafian” şi „Ciubică”, deşi toţi au fost trimişi în judecată pentru crimă de către procurorii gălăţeni.

Ieri, la Curtea de Apel, aceştia au prezentat, prin avocaţi, punctul lor de vedere – sunt nevinovaţi. Grafian şi Ciubică au susţinut tot timpul faptul că, în ziua când a fost comisă crima ei s-au aflat la o judecată ţigănească în Urziceni.

Grafian le-a spus ieri judecătorilor că sunt neadevărate afirmaţiile potrivit cărora între el şi Chiaburu exista o rivalitate de ani de zile. „Sunt filmări pe internet în care se vede că sunt alături de el la petreceri. Nu a fost nicio duşmănie între noi”, le-a spus Grafian judecătorilor, adăugând că vrea să fie pus în libertate.

Şi Ciubică a precizat că vrea să fie pus în libertate. „Şi să dea Dumnzeu să se facă dreptate”, a încheiat acesta. Rămâne de văzut care va fi decizia judecătorilor.

Citit 2556 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.