UPDATE Recidivist fără ocupaţie, tâlhar de lănţişoare

UPDATE Recidivist fără ocupaţie, tâlhar de lănţişoare
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

UPDATE, vineri, 17 iulie 2020. Individul care la începutul acestei luni a atacat trei femei, cărora le-a smuls lănţişoarele de aur, a ajuns în spatele gratiilor pentru următoarele 30 de zile. Prins zilele trecute de poliţişti, bărbatul în vârstă de 40 de ani, recidivist şi fără ocupaţie, a fost încarcerat în arestul IPJ Galaţi, magistraţii apreciind că prezintă pericol social suficient cât să nu fie lăsat liber pe străzi. El este anchetat pentru tâlhărie.


(15 iulie 2020) La 40 de ani, un gălăţean cu antecedente penale, care nu a reuşit să îşi găseacsă un drum cinstit în viaţă, a luat-o de la capăt cu fărădelegile, atacând femei pe stradă, ziua în amiaza mare.

Individul a ajuns în custodia poliţei după ce a dat nu mai puţin de trei lovituri într-o săptămână, acostând femei pe stradă, în diverse zone ale oraşului. "Contactul" cu victimele nu dura decât câteva secunde, cât să le smulgă lanţişoarele de aur de la gât, după care fugea. Timp suficient pentru ca victimele să îi reţină destule semnalmente pe care să le furnizeze poliţiştilor.

Anchetatorii au ajuns la concluzia că, după modul de operare şi semnalemente, au de-a face cu acelaşi autor: un gălăţean de 40 de ani, recidivist şi fără ocupaţie. "Cu ocazia cercetărilor, suspectul a recunoscut comiterea infracțiunilor, dând declarații complete în acest sens. Ulterior, persoana în cauză a fost reținută pe bază de ordonanță şi încarcerată în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Galați, urmând să fie prezentat Judecătoriei Galați, cu propunere de arestare preventivă", a precizat Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Galaţi. Individul este cercetat pentru tâlhărie, faptele comise fiind premize suficiente pentru a-şi petrece următorii ani tot în spatele gratiilor.

Citit 4019 ori Ultima modificare Sâmbătă, 18 Iulie 2020 02:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.