Amenzi pentru scandalagiii din cartiere

Amenzi pentru scandalagiii din cartiere

Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Cinci bărbați au fost sancționați de jandarmi, în noaptea de 9 spre 10 septembrie, pentru că au tulburat ordinea și liniștea publică cu țipete, consum de băuturi alcoolice, injurii și expresii jignitoare. Primul, un gălăţean de 43 de ani, s-a ales cu o amendă usturătoare în urma unui conflict cu doi vecini, pe care i-a ameninţat şi i-a înjurat, în miez de noapte, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi. Jandarmii i-au administrat o amendă de 3.300 de lei.

O sumă aproape egală vor trebui să plătească, laolaltă, alţi patru scandalagii, care i-au terorizat pe locatarii din Micro 21. Indivizii, care consumau alcool, înjurau şi ţipau cât îi ţineau rărunchii, fuseseră avertizaţi să se potolească, dar nu au dat curs solicitării jandarmilor, motiv pentru care au fost sancţionaţi cu suma totală de 3.050 de lei.

Citit 2439 ori Ultima modificare Vineri, 11 Septembrie 2020 13:05

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro