Nuntă și botez, oprite cu poliția. Evenimente private cu peste 100 de participanţi

Nuntă și botez, oprite cu poliția. Evenimente private cu peste 100 de participanţi
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Două evenimente private, la care au participat în total peste o sută de persoane, au fost stopate de poliție și s-au soldat cu dosare penale și amenzi. Ambele au avut loc în weekendul trecut, în două localități din județul Galați, și au fost organizate în spații închise, în ciuda faptului că autoritățile au interzis astfel de evenimente.

Cea mai gravă abatere a fost constatată la Valea Mărului, unde echipele formate din polițiști și inspectori ITM au pus "Stop" unei nunți la care erau prezente nu mai puțin de 75 de persoane. Consencința a fost usturătoare pentru administratorul restaurantului, care a primit în primă fază o amendă de 6.000 de lei. Totodată, în cauză a fost deschis și un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, care ar putea agrava efecte grave în cazul în care se vor înregistra cazuri de infectare printre nuntași ca urmare a participării la eveniment.

Consecințe similare a avut și un botez "deturnat" la Pechea, unde 50 de petrecăreți s-au văzut nevoiți să plece acasă în mod neașteptat, după ce poliția a ajuns la restaurantul unde se ținea petrecerea. Patronul localului a fost primul care a resimțit la buzunar vizita autorităților, fiind amendat cu 6.000 de lei. La fel ca și în cazul nunții de la Valea Mărului, a fost deschis dosar penal.

Citit 4827 ori Ultima modificare Sâmbătă, 24 Octombrie 2020 23:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.