Evaluaţi acest articol
(11 voturi)
2 comentarii

Un gălăţean a fost trimis în judecată după ce a determinat o persoană aflată în cautarea unui loc de muncă să îi dea bani pentru a-i găsi un post "călduţ" şi bine plătit. Promisiunea pretinsului ajutor, care urma să fie asigurat în schimbul unei sume de bani, a făcut-o în vara anului 2018, când i-a făgăduit persoanei care voia să se angajeze că o va ajuta să obţină un post la un birou notarial din Galaţi. Sub pretextul că îl cunoaşte bine pe notar şi că în schimbul sumei de 4.000 de lei angajarea va fi garantată, a luat banii fără să îşi mai onoreze promisunea.

Lăsată cu buza umflată, fără bani şi fără loc de muncă, persoana păcălită l-a denunţat pe cel care îi făcuse promsiuni mincinoase. Ofiţerii Direcţiei Gnerale Anticorupţie (DGA), sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi, au finalizat dosarul zilele trecute. "Lucrătorii din cadrul Direcției Generale Anticorupție - Serviciul Județean Galați au efectuat mai multe acte procedurale în vederea administrării probatoriului. Procurorul a întocmit rechizitoriul prin care a dispus trimiterea în judecată a inculpatului, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influență", a subliniat cms. şef Felicia Tudoran, purtătorul de cuvânt al DGA Galaţi.

Dacă va fi găsit vinovat, gălăţeanul care şi-a vândut falsa influenţă riscă între 2 şi 7 ani închisoare.

Citit 5681 ori Ultima modificare Luni, 26 Octombrie 2020 00:56

2 comentarii

 • postat de Tirpitz Sâmbătă, 24 Octombrie 2020 10:13 82.76.234.*** Link la comentariu
  6
  13

  Foarte bine ca a fugit cu banii, daca persoana respectiva credea ca asa reuseste sa prinda un loc la un notariat, pregatirea sa inseamna ca lasa de dorit.

  Raportează
 • postat de Cetatean Sâmbătă, 24 Octombrie 2020 08:53 84.117.41.*** Link la comentariu
  4
  17

  Dacă va fi găsit vinovat, gălăţeanul care şi-a vândut falsa influenţă riscă între 2 şi 7 ani închisoare.
  Dar cea care a dat banii pt asa ceva, chiar nu pateste nimic?
  Cum putem combate coruptia daca legile nu sunt aplicate
  si pentru cei care ofera mita?
  Eu as face in felul urmator: Pedeapsa cea mai mare sa fie data celui care ofera
  apoi si celui care primeste!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.