Amenzi pentru chefuri zgomotoase

Amenzi pentru chefuri zgomotoase
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Zece gălățeni au fost sancționați contravențional de către jandarmi în ultimele zile pentru deranjarea liniștii locatarilor. O parte dintre cei sancționați și-au motivat gestul spunând că aniversează diferite evenimente în familie, în timp ce alţii, pe lângă faptul că erau gălăgioşi şi obraznici, nu purtau nici măştile obligatorii de protecţie.        

Amenzile cuprinse între 200 lei și 500 lei pentru deranjarea liniștii locatarilor au curs în ultimele zile în Galaţi, vizaţi fiind atât cei care şi-au ţinut treji vecinii cu muzică la maximum, cât şi unii certaţi cu buna creştere. Jandarmii au fost sesizați prin dispecerat și prin apel 112 de către cei deranjaţi şi nu au ezitat să îi "răsplătească" pe cei care şi-au chinuit vecinii, nerespectând timpul de odihnă.  

"Printre persoanele sancționate s-au aflat și trei tineri care au fost surprinși în scara unui bloc în timp ce înjurau locatarii care le-au atras atenția asupra vocabularului folosit. Sancțiunea a fost completată și cu amendă pentru nepurtarea măștii de protecție. În celelalte cazuri, gălățenii au fost sancționați pentru muzica care răsuna din boxe la o intensitate mare, faptele petrecându-se după ora 22,00", a explicat lt. Cătălin Bădin, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Galaţi. Spre deosebire de cei amendaţi, care şi-au învăţat lecţia după prima întâlnire cu forţele de ordine, un bărbat de 35 de ani din Galaţi a fost sancționat de două ori deoarece a refuzat să respecte liniștea vecinilor și a continuat să asculte muzică la aceeași intensitate. Amenda aplicată a doua oară a avut efectul scontat, iar bărbatul, în vârstă de 45 ani, a încetat "spectacolul nocturn".

Citit 2547 ori Ultima modificare Miercuri, 16 Decembrie 2020 18:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.