Document fals prezentat la vamă

Document fals prezentat la vamă

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Un şofer ucrainean a prezentat la controlul de frontieră un certificat de competență profesională fals. În Punctul de Trecere a Frontierei Galați rutier - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat în prima zi a anului, pentru efectuarea formalităţilor de control, un cetățean ucrainean, în vârstă de 25 de ani, care conducea un ansamblu rutier format dintr-un cap tractor și o remorcă,  înmatriculat în Ucraina. Acesta le-a prezentat polițiștilor, pe lângă documentele de identitate, un certificat de competență profesională pentru transport internațional de mărfuri. Având suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului în cauză, polițiștii au efectuat verificări suplimentare şi au constatat că acesta nu îndeplinește condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals. Ca urmare, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Citit 1633 ori Ultima modificare Luni, 04 Ianuarie 2021 17:47

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro