Spargere în stil mare la Brăhăşeşti

Spargere în stil mare la Brăhăşeşti
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Un localnic din Brăhăşeşti, ajuns la o vârstă bună de pensionare, a intrat în atenţia poliţiei după ce a dat o lovitură în stil mafiot în casa unui consătean. Bărbatul, în vârstă de 64 de ani, s-a încumetat, de unul singur, ca în noaptea de 25 spre 26 ianuarie să intre prin efracţie în locuinţa consăteanului, spărgând un geam, şi să fure mai multe obiecte de îmbrăcăminte. Nu s-a mulţumit cu atât şi a încărcat toată prada în autoturismul proprietarului, cu care a plecat. În momentul în care păgubitul a constatat că a fost jefuit, a alertat poliţia, găsirea hoţului nefiind o treabă chiar atât de uşoară.

"În urma activităților investigative, polițiștii au identificat prezumtivul autor al faptei, un bărbat, de 64 de ani, din comuna Brăhășești, stabilind că acesta, după comiterea faptei, deși nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, ar fi condus autoturismul până în orașul Buhuși, din județul Bacău, unde l-ar fi abandonat, revenind la domiciliu", precizează cms. şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Suspectul sexagenar a fost reţinut pe bază de ordonanţă şi va fi prezentat unui procuror, cu propunere de arestare preventivă. El este acuzat de furt, furt în scop de folosinţă şi conducere fără permis.

Citit 2324 ori Ultima modificare Sâmbătă, 30 Ianuarie 2021 18:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.