Hoți de fier vechi, speriați de alarmă
Foto: IJJ Galați

Hoți de fier vechi, speriați de alarmă
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Doi indivizi care au încercat să jefuiască un centru de colectare a fierului vechi de la periferia orașului au fost puși pe fugă de sistemul de alarmă, pe care l-au pornit fără să vrea. Ca să fie siguri că nu vor pleca din punctul de colectare cu mâna goală, s-au pregătit cu două răngi de fier cu care au spart toate neoanele care luminau zona. Crezând că întunericul îi va feri de ochi indiscreți, hoții au uitat că incinta ar putea fi asigurată și altfel, iar când un vrut să intre și să fure, au pornit sistemul de alarmă anti-efracție. Semnalul i-a adus la fața locului pe agenții de pază, care au chemat în ajutor jandarmii.

"Jandarmii au început să caute prin zona indicată de agenții de pază, iar în momentul în care au ajuns în cartierul Barboși au observat un bărbat care la vederea oamenilor legii a început să fugă. Bărbatul a fost ajuns din urmă și imobilizat", a arătat lt. Cătălin Bădin, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Galați.

Tânărul prins s-a ales cu dosar penal pentru tentativă de furt calificat, atât el, cât și actele întocmite de jandarmi ajungând la poliție, pentru continuarea cercetărilor.

Citit 4508 ori Ultima modificare Duminică, 14 Februarie 2021 13:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.