(VIDEO) Curat ghinion pentru un șofer fără permis! Le-a tăiat calea jandarmilor și are dosar penal

(VIDEO) Curat ghinion pentru un șofer fără permis! Le-a tăiat calea jandarmilor și are dosar penal
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Un gălățean în vârstă de 42 de ani a dat de bucluc după ce a făcut o manevră riscantă în trafic. S-a întâmplat duminică, 21 februarie 2021, când bărbatul, aflat la volanul unui Logan, a vrut să iasă de pe strada Garofiței în Brăilei. A făcut imprudența să nu acorde prioritate vehiculelor care treceau pe drumul principal, în zona Tirighina, și a tăiat calea tocmai unei dube a Jandarmeriei aflată în patrulare pe raza Secției 3. Și-a văzut mai departe de drum, în ciuda faptului că a fost avertizat să tragă pe dreapta. În cele din urmă, a dat curs semnalelor jandarmilor, care aveau să constate că au de.a face cu o mai veche cunoștință.

”În urma legitimării, oamenii legii au observat că pe numele conducătorului auto nu figurează ca fiind emis un permis de conducere, iar din verificările efectuate a rezultat că acesta figurează ca fiind depistat tot de către jandarmi, în urmă cu șase luni, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere. Bărbatul a precizat jandarmilor că a luat mașina soției pentru a se deplasa la un magazin aflat în municipiul Galați, iar când a observat mașina Jandarmeriei s-a pierdut cu firea și a accelerat brusc”, a precizat lt. Cătălin Bădin, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Galați.

Șoferul fără permis a ajuns la poliție escortat de jandarmi, unde a fost testat pentru alcoolemie. Din fericire, nu consumase nimic, motiv pentru care este acum cercetat doar pentru conducere fără permis. El riscă de la 1 la 5 ani de închisoare. 

Citit 1592 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Februarie 2021 00:55

4 comentarii

 • postat de Blob
  Luni, 22 Februarie 2021 20:31
  5.13.174.***
  Stai puțin, jandarmeria are dreptul să verifice dacă deții permis de conducere?
  Întreb doar de curiozitate.
  1
  3
  Raportează
 • postat de Adrian
  Luni, 22 Februarie 2021 19:59
  89.39.81.***
  Poate ne spun jandarmii legea care le permite sa ceara permisul...ei pot legitima dar pt permis au nevoie de un politist...
  0
  3
  Raportează
 • postat de das
  Luni, 22 Februarie 2021 19:16
  89.137.230.***
  Majoritatea de pe garofitei conduc fara permis. Nu mai spun de cei din zona port in valea orasului la case dar si in zona barbosi.
  0
  2
  Raportează
 • postat de Radler
  Luni, 22 Februarie 2021 12:52
  194.105.20.***
  Bunnn....Bunnn .....dar acum 6 luni de zile cand a fost prins prima oara nu s-a aplicat legea in vigoare ........1-5 ani de puscarie.
  De ce aceasta persoana este inca in libertate ...si pune viata altor oameni in pericol ......
  Sau mergem pe premiza 3/3 încercari si un accident ...si dupa care vedem daca îl prezentam parchetului pentru arest la domiciliu .........
  URAA URAAA...TRĂIASCĂ PROSTIA IN ROMANIA .........
  1
  16
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.