Tineri reținuți pentru furturi de bijuterii

Tineri reținuți pentru furturi de bijuterii
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Se înmulţesc spargerile de locuințe cu scopul furtului de obiecte de valoare. Alţi doi tineri din Galați, suspectaţi că ar fi atacat o vilă din zona centrală a orașului, au fost capturați în urma mai multor percheziţii pe care polițiștii de la Municipiu şi luptătorii trupelor speciale le-au făcut în cursul zilei de 8 martie.

Acţiunile anchetatorilor au vizat patru locaţii, domicilii ale suspecţilor şi ale unor persoane bănuite că ar fi contribuit la vânzarea bijuteriilor sustrase, într-o noapte de la jumătatea lunii februarie, dintr-o casă de pe strada Mihai Eminescu. Unul dintre suspecţii reţinuţi este minor.

"Din cercetări a rezultat că, în noaptea de 16 spre 17 februarie, doi tineri, de 17 și 19  ani, prin escaladare și forțarea ferestrelor, ar fi pătruns într-o locuință situată pe strada Mihai Eminescu, din municipiul Galați, de unde ar fi sustras bunuri și bijuterii în valoare de aproximativ 13.000 de lei", precizează cms. şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Anchetatorii au reuşit să recupereze doar jumătate din prejudiciu în urma descinderilor. Cei doi suspecţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi cu propunere de arestare preventivă pentru furt calificat.

Citit 3503 ori Ultima modificare Joi, 11 Martie 2021 00:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.