Scandalagiu cu repetiție în agenția de turism

Scandalagiu cu repetiție în agenția de turism
Voia bilet, dar nu știa unde
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Un gălățean de 40 de ani s-a ales cu o amendă usturătoare după ce a făcut scandal într-o agenție de turism din zona Spitalului de Urgență. Bărbatul a fost reținut sâmbătă după ce a călcat pragul agenției cu intenția de a-și cumpăra un bilet de avion.

Gălățeanul nu i-a putut spune operatoarei și destinația, iar când femeia a insistat că trebuie totuși să îi comunice locul unde dorea să meargă, s-a enervat. L-a ”ajutat” și starea de ebrietate în care se afla, astfel că, fără să stea prea mult pe gânduri, a trecut la amenințări. Angajata agenției s-a speriat și a cerut ajutor, trei persoane aflate în apropiere sărind să îl imobilizeze pe bărbatul care voia să fugă din agenție. Printre ei, un jandarm aflat în timpul liber. 

”Echipajul de jandarmerie aflat în patrulare pe raza Secției 3 Poliție Galați a fost solicitat de către un jandarm aflat în timpul liber să intervină pentru clarificarea unei situații conflictuale ce avea loc în stația de la Spitalul de Urgență, persoanele implicate fiind reținute de către acesta. Colegul nostru a relatat echipajului de jandarmerie ajuns la fața locului că se deplasa pe strada Brăilei și a văzut cum un bărbat este fugărit de către trei tineri, moment în care a decis să intervină. Atunci când și-a declinat identitatea, tinerii i-au spus jandarmului că bărbatul în cauză a amenințat și înjurat angajata unei agenții de turism din zonă, motiv pentru care i-a creat un sentiment de nesiguranță femeii”, a explicat lt. Cătălin Bădin, purtătorul de cuvânt al IJJ Galați. Cu aceeași ocazie, jandarmii au aflat că bărbatul nu era la prima ispravă de acest gen, el mai venind cu două zile înainte în aceeași agenție, cu același comportament. Drept urmare, scandalagiul a fost amendat cu 1.000 de lei pentru proferarea de injurii și amenințări cu acte de violență. Angajata agenției a fost sfătuită să depună o plângere la poliție, pentru a-l determina pe individ să nu mai repete, pe viitor, astfel de episoade.

Citit 2627 ori Ultima modificare Marți, 23 Martie 2021 13:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.