Agresorii din trafic nu prezintă pericol public
Foto: GSDG

Agresorii din trafic nu prezintă pericol public
Evaluaţi acest articol
(19 voturi)

UPDATE, miercuri, 2 iunie 2021. Tânărul de 23 de ani care sâmbătă, 29 mai 2021, a agresat un șofer în Bariera Traian, a scăpat de arest. Reținut în cursul zilei de luni, 31 mai 2021, sub acuzația de lovire și alte violențe pentru că l-a lovit cu piciorul în față pe un șofer în vârstă de 82 de ani care i-a acroșat mașina, gălățeanul i-a convins pe magistrați că nu merită să fie privat de libertate pentru atâta lucru, argumentând, printre altele, că a acționat sub impusul șocului provocat de lovirea mașinii, din neatenție, de către șoferul octogenar. Magistrații au fost indulgenți și i-au aplicat tânărului măsura controlului judiciar pentru următoarele 60 de zile, timp în care va fi cercetat pentru lovire și alte violențe, faptă pedepsită cu închisoarea cuprinsă între 3 luni și 2 ani sau cu amendă penală.


UPDATE, luni, 31 mai 2021. Tânărul în vârstă de 23 de ani care sâmbătă, 29 mai 2021, a agresat un şofer în trafic, în zona Barierei Traian, a fost reţinut şi riscă să fie arestat. El a ajuns în custodia poliţiei luni, 31 mai 2021, după ce, la finele săptămânii trecute, l-a lovit cu piciorul în faţă pe un şofer în vârstă de 82 de ani, deoarece acesta, din neatenţie, a acroşat maşina în care se afla tânărul. Acesta din urmă nu era la volan, autoturismul, care a suferit doar avarii minore, fiind condus de prietena sa. Ca urmare a incidentului, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru lovire şi alte violenţe, reţinându-l pentru 24 de ore pe tânărul agresiv. Acesta va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. 


Un șofer, în vârstă de 23 de ani, este cercetat penal pentru loviri și alte violențe, după ce a agresat în trafic un alt conducător auto. Incidentul a avut loc sâmbătă, în Bariera Traian, în sensul giratoriu din zonă, după o tamponare între două autoturisme, șoferul vinovat fiind un bărbat în vârstă de 81 de ani.

Conform martorilor, șoferul de 23 de ani, supărat de neatenția celuilalt conducător auto, a încercat să își facă dreptate prin violență.

În urma apariției imaginilor în mediul online, Secția 5 Poliție a deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs incidentul și pentru a lua măsurile legale care se impun.

Citit 6605 ori Ultima modificare Vineri, 04 Iunie 2021 13:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.