Dosar penal pentru educație cu pumnul (VIDEO)

Dosar penal pentru educație cu pumnul (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Un tecucean în vârstă de 47 de ani este anchetat de poliție, după ce a vrut să potolească doi adolescenți zgomotoși, într-un mod nu tocmai ortodox.

Bărbatul a fost reclamat, duminică seară, printr-un apel de urgență la 112, după ce ar fi intervenit în forță pentru a face liniște în fața blocului. Responsabili de deranj, doi adolescenți de 16 ani, care făceau gălăgie și care ar fi primit, și unul, și celălalt, câte o corecție fizică cu pumnii. Victimele, un băiat și o fată, ar fi refuzat ajutorul medical, dar au ținut să îi dea, la rândul lor, o lecție bărbatului.

"La fața locului, s-a deplasat imediat un echipaj de poliție, din primele verificări rezultând că, în seara respectivă, doi adolescenți de 16 ani ar fi fost agresați fizic de un bărbat de 47 de ani, deranjat de faptul că aceștia ar fi făcut gălăgie în fața blocului în care locuiește. Victimele au refuzat intervenția unui echipaj al Ambulanței", a explicat cms. șef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

În cauză se fac cercetări pentru lovire și alte violențe, polițiștii urmând să stabilească circumstanțele exacte în care a avut loc incidentul.

VEZI VIDEO AICI

Citit 1941 ori Ultima modificare Joi, 02 Septembrie 2021 17:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.