Executat de doi bețivi în cârciuma satului

Executat de doi bețivi în cârciuma satului
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Un localnic din comuna gălățeană Smulți a fost ucis cu cruzime de doi consăteni, sub ochii mai multor persoane care au asistat la un veritabil măcel cu pumni, picioare și lovituri de par care aveau să-i fie fatale omului care a intrat în conflict cu agresorii. Incidentul a avut loc în urmă cu trei săptămâni, într-un bar de pe raza localității, unde se aflau mai multe persoane. Sub influența alcoolului, atât cel ce avea să devină victimă, cât și cei care aveau să ajungă criminali, nu și-au putut stăpâni pornirile când spiritele s-au încins de la te miri ce discuții. Săndel Popa și Robert Buruiană au tăbărât pe omul care, afectat fiind și de alcool, nu le-a mai putut ține piept. Așa cum aveau să stabilească polițiștii, Popa l-a doborât cu lovituri de pumn, iar celălalt, Buruiană, l-ar fi anihilat cu lovituri de par care nu doar că nu i-au dat nicio șansă, dar i-au îngrozit și pe cei care au asistat la scena sângeroasă. ”Loviturile aplicate i-au provocat victimei leziuni traumatice, printre care, fracturi cominutive cu deplasare temporal şi parietal drept, fractură occipitală, hematom subdural acut emisfer drept, cu efect de masă, hemoragie subarahnoidiană cort cerebelos, fractură sinus sfenoid stâng, hemosinus, sinusurile sfenoidale şi regiunea etmoido nazală, fractură oase proprii nazale, contuzie pulmonară dreapta”, aveau să consemneze medicii legiști care l-au examinat pe rănitul ajuns în stare critică la spital. Practic, i-au zdrobit omului capul. Cât timp acesta se zbătea între viață și moarte, unul dintre cei care l-au adus în această stare, respectiv Robert Buruiană, a fost reținut și arestat, pentru tentativă de omor. Între timp, victima a decedat, iar ancheta ulterioară l-a adus în fața justiției și pe celălalt agresor. Popa Săndel a fost arestat zilele trecute pentru omor, urmând a fi cercetat și judecat, alături de Buruiană, pentru fapta care le-ar putea aduce până la 20 de ani de închisoare.

Citit 4897 ori Ultima modificare Joi, 30 Septembrie 2021 00:17

3 comentarii

 • postat de Terente
  Miercuri, 29 Septembrie 2021 14:43
  81.12.149.***
  Ar trebui condamnaţi şi toţi cei care au văzut acele scene de violenţă şi nu au acţionat deloc.
  Dar cum majoritatea erau beţi, credeau că se distreză..
  Cred că acea Cârciumă ar trebui închisă, iar proprietarul acesteia arestat pentru nerespectarea ordinii publice şi încurajarea actelor de violenţă!
  9
  12
  Raportează
 • postat de Gog
  Miercuri, 29 Septembrie 2021 13:12
  86.124.205.***
  Citind lista de leziuni, animalul cu parul nu a avut nici o intentie de a-i aplica doar o "corectie", multe lovituri la cap si una in piept. O fi fost sub infulenta alcoolului dar a fost in stare sa loveasca acelasi loc in repetate randuri; fie nu era prea beat fie victima deja nu se mai prea misca. Oricum, as merge pe pedeapsa maxima.
  0
  11
  Raportează
 • postat de emilm
  Miercuri, 29 Septembrie 2021 07:56
  5.13.157.***
  EXECUTÁ, execút, vb. I. 1. Tranz. A face, a confecționa, a fabrica, a prelucra, a efectua. 2. Refl. A face ceea ce i s-a spus. 3. Tranz. A face exerciții de gimnastică sau figuri de balet. ♦ A cânta o bucată muzicală la un instrument. 4. Tranz. A sili pe debitor să-și îndeplinească obligațiile. ♦ A aduce la îndeplinire o hotărâre judecătorească, un act al autorității, o măsură etc. ♦ Refl. A se supune, a da ascultare. ♦ A supune un condamnat la pedeapsa cu moartea; a aduce la îndeplinire o hotărâre judecătorească de condamnare la moarte. [Pr.: eg-ze-] – Din fr. exécuter.
  5
  16
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.