Proxeneții cu parc de mașini au fost arestați

Proxeneții cu parc de mașini au fost arestați
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Tribunalul Galați a admis solicitarea procurorilor DIICOT care au cerut în cursul zilei de joi, 4 noiembrie, arestarea a trei bărbați din județul Galați, acuzați că timp de șase ani au traficat femei în țară și în Europa, pentru a le exploata sexual și a câștiga bani de pe urma lor. Vali Mădălin Bejan, Adrian Raul Cobzaru și Dragoș Codjebaș au primit mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, fiind acuzați de trafic de persoane în formă continuată, spălare de bani și proxenetism. În urma perchezițiilor care au avut loc anterior reținerii celor trei, descinderi făcute inclusiv în zona Tecuciului, au fost ridicate cinci mașini, anchetatorii având informații că achiziționarea de autoturisme de lux pe numele altor persoane era metoda preferată de proxeneți pentru a ascunde proveniența banilor pe care îl obțineau de pe urma femeilor trimise la produs. Totodată, au mai fost ridicate sume de bani găsite în casele celor trei, 12 telefoane mobile folosite de aceștia pentru a ține legătura între ei și cu fetele pe care le exploatau, precum și documente.

Citit 4236 ori Ultima modificare Luni, 08 Noiembrie 2021 00:15

3 comentarii

 • postat de Tincuța
  Duminică, 07 Noiembrie 2021 14:00
  86.122.130.***
  O altă inițiativă bună de luat ar fi Legalizarea Prostituției!
  Ar aduce mulți bani țării, s-ar crea locuri de muncă și bolile ar fi sub control.
  De ce să nu fim și noi ca Olanda?
  0
  5
  Raportează
 • postat de O alta patita….
  Duminică, 07 Noiembrie 2021 12:44
  5.13.138.***
  Deci de sase ani traficheaza nenorocite, batute, sechestrate, si politia, serviciile platite cu bani grei, nu au sesizat nimic, de unde se lafae acesti indivizi in masini pricopsite si case de asemeni, poate crede cineva ca nu se stia de ani buni ce fac aceste specimene?????greu de crezut, sau daca e asa atunci de geaba avem politie si servicii, DE GEABA SUNT PLATITI REGESTE.
  0
  5
  Raportează
 • postat de O patita….
  Sâmbătă, 06 Noiembrie 2021 10:59
  5.13.146.***
  Alo , parlamentari galateni, doamna Sandu, domnul Stanga si toti cati mai sunteti, asta initiativa sa propuneti parlamentului tarii, VERIFICAREA SI JUSTIFICAREA BUNURILOR, LA CEI CE NU AU MUNCIT NICIODATA IN VIATA SI SE LAFAE IN CASE SI MASINI SCUMPE, ESTE PLIN GALATIUL SI NU NUMAI DE ASTFEL DE SPECIMENE, NU LE POT JUSTIFICA , CONFISCATE, SI ASTFEL SE VOR LINISTI.
  0
  15
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.