La 20 de ani, s-a răzbunat crunt pentru bătăile din copilărie

La 20 de ani, s-a răzbunat crunt pentru bătăile din copilărie
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Un tânăr în vârstă de 20 de ani, certat cu legea, a ajuns din nou în custodia autorităților, în urma unui scandal în familie, în cadrul căruia și-a bătut crunt unchiul care l-a crescut. Felul în care a fost educat în copilărie pare însă să nu fi fost prea constructiv, deoarece tânărul a rămas cu amintiri neplăcute și cu apucături pe măsură. Zilele trecute, după ce s-a cinstit cu unchiul, cu 32 de ani mai în vârstă decât el, și-a adus aminte brusc de toate bătăile aplicate în scop de corecție și a trecut la atac. Și-a lovit unchiul cu furie, de mai multe ori, în cap, ceea ce a determinat-o pe bunică să ceară ajutor. Femeia, în vârstă de 73 de ani, a sunat la 112 și a spus că nepotul îl bate pe fiul ei.

"La fața locului, apelanta le-a declarat jandarmilor că între fiul acesteia și nepot a intervenit un conflict spontan și întrucât rugămințile femeii către cei doi, de a înceta conflictul, nu au fost luate în seamă, aceasta s-a decis să cheme forțele de ordine. Întrucât persoana agresată prezenta multiple leziuni la nivelul feței, jandarmii au solicitat sprijinul unui echipaj medical de urgență, care l-a condus pe bărbat la Spitalul Municipal din Tecuci, în vederea acordării de îngrijiri medicale și stabilirea diagnosticului", a precizat cpt. Cătălin Bădin, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Galați.

Nepotul bătăuș a fost dus la poliție, unde a fost deschis un dosar penal pentru lovire și alte violențe. Soarta sa va depinde, în mare parte, de decizia unchiului de a depune sau nu plângere.

Citit 4893 ori Ultima modificare Joi, 11 Noiembrie 2021 07:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.