Prostituată din Galați, măcelărită de iubitul proxenet. "Loverboy" arestat în Austria

Prostituată din Galați, măcelărită de iubitul proxenet. "Loverboy" arestat în Austria
Evaluaţi acest articol
(20 voturi)

Iubire cu beneficii, terminată la morgă. Un incident grav a șocat opinia publică dintr-un oraș austriac, zilele trecute. Un gălățean de numai 28 de ani, proxenet, a fost reținut de poliție după ce a abandonat cadavrul iubitei sale, o prostituată cu un an mai în vârstă, pe scările unei instituții publice. Anchetatorii nu exclud varianta unui omor comis din gelozie, dar și pentru că proxenetul și-ar fi văzut în pericol sursa de venit.

Moartea româncei originare din Galați, devenită obiectul unei anchete a poliției, a avut loc zilele trecute. Cea cunoscută sub numele de Mădălina (29 ani), o gălățeancă plecată în Austria "sub ocrotirea" iubitului cu un an mai tânăr, avea să moară în chinuri groaznice, așa cum au stabilit medicii legiști care au examinat-o. Trupul ei neînsuflețit fusese aruncat practic de iubitul pe nume Andrei pe scările unei instituții publice din Villach, al doilea cel mai mare oraș din Carintia, situat în sudul Austriei, în apropierea frontierei cu Italia și Slovenia. Tânăra fusese bătută groaznic cu un băț, posibil bâtă de baseball, prezentând numeroase leziuni care i-au fost fatale și cu care medicii echipajului de urgență, chemat la fața locului de martorii îngroziți, nu au putut lupta. Pentru că iubitul ei, cel ce se presupunea a-i fi fost proxenet, a fost cel care i-a scos cadavrul din mașină și l-a pus pe scările clădirii, ziua în amiaza mare și sub ochii mai multor martori, poliția a considerat că bărbatul ar putea avea legătură directă cu moartea ei.

"O autopsie a cadavrului efectuată în cursul nopții a arătat că femeia, o tânără româncă de 29 de ani, a murit în urma violențelor. Momentul exact al morții nu a fost încă stabilit", au precizat polițiștii, citați de cotidianul heute.at.

Românul a fost dus în arestul poliției, unde este interogat de către oficialii Biroului de Stat al Poliției Criminale. Surse apropiate anchetei susțin că moartea Mădălinei ar putea avea legătură directă cu "afacerile" pe care atât tânăra cât și iubitul ei le aveau în Austria, Mai exact, femeia ar fi fost exploatată sexual de către iubit, care îi era astfel și proxenet, variantă confirmată, de altfel, de unele persoane din anturajul apropiat al tinerei. Un posibil motiv al crimei, luat în considerare de anchetatori, ar fi o criză de gelozie a proxenetului, care s-ar fi temut că femeia și-ar fi găsit un alt "ocrotitor" și l-ar fi putut lăsa astfel fără principala sursă de venit.

Citit 10950 ori Ultima modificare Vineri, 19 Noiembrie 2021 01:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.