Certurile pe telefon duc la dueluri de stradă

Certurile pe telefon duc la dueluri de stradă
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Un conflict cu posibile urmări grave a fost stopat în ultima clipă de jandarmi, într-o zonă ferită de ochii lumii, la marginea orașului. Militarii aflați în patrulare au putut interveni la timp pentru a împiedica doi minori să se taie cu cuțitele, în urma unei dispute telefonice pe care unul dintre ei o avusese cu fratele "adversarului".

Pe primul adolescent, în vârstă de 17 ani, jandarmii l-au găsit lângă un gard din Lunca Siretului, în timp ce se lupta cu un drug de fier, pentru confruntare. Așa a ieșit la iveală ceea ce ar fi urmat să se întâmple. Băiatul le-a spus oamenilor legii că urma să se bată cu un cunoscut și că se înarma cu tot ce avea la îndemână, pentru a face față confruntării.
"Întrebat fiind despre motivul pentru care încearcă să smulgă țeava metalică din gard, acesta a declarat că urmează să se întâlnească cu un cunoscut pentru a se bate, deoarece cu o zi înainte i-a amenințat prietena, iar pe el l-a amenințat că îl va tăia. În vegetația din zonă, jandarmii au găsit un cuțit cu lama de 15 centimetri, despre care tânărul a precizat că îl avea asupra lui pentru a se apăra, întrucât nu știa cum va evolua conflictul", a explicat cpt. Cătălin Bădin, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Galați.
La fața locului avea să ajungă și partea adversă, dar nu în persoana celui care aruncase provocarea, ci a fratelui acestuia, tot în vârstă de 17 ani, la rândul lui, înarmat cu un cuțit. "La controlul corporal efectuat asupra celui din urmă, în buzunarul de la geacă a fost găsit un briceag cu lama de 10 centimetri, despre care acesta a precizat că îl purta asupra lui deoarece intenționa să se bată cu persoana oprită de jandarmi, întrucât fratele său nu a putut să vină personal", a completat reprezentantul Jandarmeriei.
Ambii minori și cuțitele din dotare au ajuns la Secția 3 Poliție, unde li s-a întocmit dosar penal pentru port ilegal de obiecte periculoase și unde au primit recomandări ca pe viitor să încerce să-și rezolve conflictele în mod pașnic.

Citit 2042 ori Ultima modificare Luni, 06 Decembrie 2021 00:30

1 comentariu

 • postat de dd
  Sâmbătă, 04 Decembrie 2021 01:50
  89.137.231.***
  Sa inteleg ca daca nu reuseau sa se bata ca in sala de sport scoteau cutitele amandoi si faceau crima apoi stateau in puscarie peste 20 ani? Dar daca lor le convine n-au decat. Scapam de niste maimute puse pe scandal.
  0
  7
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.