Luat la pumni în plină stradă, fără motiv

Luat la pumni în plină stradă, fără motiv
Foto: IJJ Galați
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Un gălățean a fost umplut de sânge în timp ce mergea pe stradă, în plină zi. Incidentul s-a petrecut la orele amiezii, pe strada Brăilei, în Micro 18, victima fiind un bărbat în vârstă de 34 de ani, al cărui drum s-a intersectat cu cel al unui ”nervos” care nu și-a putut stăpâni impulsurile. Necunoscutul l-a lovit cu pumnii în față pe tânărul care nu-l provocase în niciun fel, după care a fugit în scara unui bloc.

Jandarmii au fost cei care aveau să îi dea de urmă, după ce o femeie, martoră la incident, a sunat la 112. Bărbatul bătut le-a spus militarilor că a fost lovit din senin de un individ despre care credea că locuiește în blocul în care s-a refugiat.

În urma verificărilor, supozițiile bărbatului s-au adeverit, jandarmii găsindu-l pe bătăuș acasă. Acesta le-a spus că nu a avut vreun motiv să îl bată pe tânăr și că pur și simplu și-a vărsat nervii pe primul întâlnit în cale. "Descărcarea" l-a costat, pentru că a ajuns la poliție, pe numele lui fiind deschis un dosar penal pentru lovire și alte violențe. Cercetările sunt continuate de Secția 3.

Citit 3138 ori Ultima modificare Luni, 28 Februarie 2022 01:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.