O nouă reglare de conturi în Galați. Mai multe mașini au ars în această dimineață. Imagini video

O nouă reglare de conturi în Galați. Mai multe mașini au ars în această dimineață. Imagini video
Foto: ISU Galați
Evaluaţi acest articol
(27 voturi)

Două autoturisme au ars complet și alte patru au fost afectate de un incendiu puternic care a avut loc luni, la primele ore, într-o parcare din Mazepa. Incidentul s-a petrecut pe strada Roșiori, în imediata vecinătate a blocurilor, două autoturisme, un Mini Cooper și un Hyundai, parcate în locuri diferite, dar aparținând aceluiași proprietar, fiind cuprinse de flăcări violente. Au fost alertați pompierii, care au intervenit nu înainte însă ca flăcările să afecteze și alte mașini aflate lângă autoturismele transformate în torțe. Cu două autospeciale cu apă și spumă, militarii au reușit să limiteze extinderea focului, asfel că doar patru mașini au fost afectate.

În urma primelor investigații, specialiștii au stabilit că cele două autoturisme, Mini Cooper și Hyundai, distruse în proporție de sută la sută, au fost incendiate intenționat, vizat fiind proprietarul acestora. Polițiștii vor fi cei care vor trebui să facă lumină în acest act cu vădit accent de reglare de conturi ori avertisment, la nivelul Secției 1 fiind deschis un dosar penal pentru distrugere.

Actele vindicative prin incendierea mașinilor nu sunt o noutate în zona centrală a Galațiului, în ultimel luni mai multe astfel de reglări de conturi ”soluționându-se” pe această cale. Cel mai notoriu a fost în octombrie 2021, când un jandarm a dat foc unei parcări din gelozie, opt mașini fiind făcute scrum în urma unui plan diabolic al militarului (detalii) Un altul a vizat un autoturism de lux, la începutul acestui an. Un Range Rover despre care se spune că ar aparține unui om de afaceri, și care era parcat pe strada Navelor, a fost ”executat” tot prin incendiere, pe timp de noapte.

Imagini video

Citit 17495 ori Ultima modificare Marți, 29 Martie 2022 00:10

4 comentarii

 • postat de D-nul Popescu
  Marți, 29 Martie 2022 13:26
  86.124.112.***
  Cum naiba se face că dacă vrei să bei o bere într-un parc imediat ești depistat pe camerele video și te trezești cu cei de la Locală lângă tine, dar dacă ți se dă foc la mașină niciodată nu sunt prinși făptașii ? Asta cam denotă că ceea ce a scris un utilizator mai jos, că Poliția nu vrea să își facă datoria în unele cazuri de incendiere intenționată.
  0
  16
  Raportează
 • postat de ne pasa de oras
  Luni, 28 Martie 2022 22:22
  89.136.186.***
  dati numele celor implicati, ce tot atata,chiar credeti ca nu stim, clanurile mafiote sunt mana in mana cu politistii;clanurile isi fac afacerile ilegale cu stirea politistilor;o sa ajungem sa nu mai putem iesi pe strazi daca nu platim taxe de protectie;asta e democratia?!trafic de droguri la coltul blocului,se cumpara pistoale de pe net, fara a fi nevoie de autorizatie, minore traficate, masini incendiate,jocuri de noroc la distanta de 200 m unul de celalalt;asta nu e democratie e pur si simplu jungla!iar autoritatile sunt singurele care permit asa ceva,pt. ca la randul lor sunt implicate in aceste ilegalitati;cum se face ca fosti comisari de politie detin studiouri de videochat si sali de jocuri de noroc?!
  0
  30
  Raportează
 • postat de Ca la Caracas ...
  Luni, 28 Martie 2022 20:07
  108.245.201.***
  Au fost masinile unuia din patronii de la restaurantul unde era vila Mon Caprice ...reglare de conturi sau camatarii in actiune ...
  0
  19
  Raportează
 • postat de sitizan
  Luni, 28 Martie 2022 16:15
  5.13.156.***
  Au parcat in locul altuia...inchiriat?
  10
  12
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.