Ieșit din pușcărie, și-a bătut familia și a condus fără permis

Ieșit din pușcărie, și-a bătut familia și a condus fără permis
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Un gălățean cu antecedente penale se va întoarce pentru mulți ani în spatele gratiilor, după ce a adunat, într-un timp extrem de scurt, destul "material" cât să se asigure de o nouă condamnare.

Individul a fost reținut după ce, zilele trecute, beat fiind, s-a dus cu mașina în fața blocului unde locuiește fosta concubină. Fără prea multe explicații, a luat-o la bătaie cu palmele și pumnii, de același tratament "beneficiind" și fiica femeii, o fetiță de 11 ani, care a sărit să își apere mama.

Totul s-a petrecut sub privirile vecinilor și trecătorilor, care au asistat neputincioși la dezlănțuirea nervoasă a bărbatului, care nu s-a ferit să îi insulte pe cei care au îndrăznit totuși să îi spună să se oprească.

Individul a fost reținut, nu fără eforturi, de poliție, în urma unei sesizări telefonice, și dus în fața unui procuror, cu o multitudine de acuzații. Oamenii legii au consemnat că bărbatul ar fi comis nu mai puțin de șapte infracțiuni: violență în familie, hărțuire, tulburarea liniștii și ordinii publice, conducere fără permis, conducere sub influența alcoolului și refuz de prelevare a probelor biologice, motiv pentru care procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați au solicitat instanței un mandat de arestare. Bărbatul a ajuns după gratii pentru următoarele 30 de zile.

Citit 4106 ori Ultima modificare Joi, 02 Iunie 2022 18:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.