Apărat de avocatul vedetelor

Apărat de avocatul vedetelor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După ce pe 9 septembrie am dat peste un Gheorghe Stănescu, din Iveşti, care avea la Curtea de Apel două dosare penale de evaziune fiscală, dar era de negăsit, ieri un alt Stănescu s-a aflat la Tribunal.

De altfel, din ce se ştie, Iveştiul este plin de Stăneşti. Acest Stănescu a fost însă prezent şi reprezentat de apărătorul bucureştean Cătălin Dancu, supranumit şi avocatul vedetelor.

În aşteptarea celui care-i reprezintă interesele, rudele inculpatului au încercat să-i explice judecătorului că avocatul trebuie să sosească din clipă în clipă. Dialogul s-a purtat într-o sală aproape goală, direct între magistrat şi rude.

„Trebuie să vină, domn judecător, l-am sunat şi era la intrarea în oraş, cred că acum îşi parchează maşina pe aici pe undeva”, i-a spus omul judecătorului.

Stănescu de ieri se numeşte Mihai şi i se mai spune şi „Tarzan”. La fel ca celălalt Stănescu, şi cel de ieri este tot din Iveşti şi este judecat tot pentru evaziune fiscală. Omul este acuzat că ar fi fentat statul cu vreo 13 miliarde de lei vechi. Procesul este abia la început, iar Tribunalul l-a obligat, deocamdată, să nu plece din Iveşti.

Citit 1125 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.