Un tată a sunat la 112 ca să scape de bătaia fiului

Un tată a sunat la 112 ca să scape de bătaia fiului
Evaluaţi acest articol
(19 voturi)

Violența domestică este la ordinea zilei în familiile gălățene, multe persoane agresate fizic sau verbal de către parteneri sau rude apelând la ajutorul polițiștilor ca să scape de pericol. Frica l-a împins, zilele trecute, și pe un bărbat de 57 de ani, din Piscu, să ceară ajutor, după ce s-a luat la ceartă cu fiul său vitreg, de 32 de ani.

O situație extrem de tensionată, în care doi bărbați și-au împărțit pumni și cuvinte grele, a fost înregistrată într-o gospodărie din Piscu. Oamenii legii, chemați să aplaneze conflictul, și-au dat seama că bărbatul mai tânăr, extrem de furios, nu ar fi putut fi potolit cu un simplu ordin de protecție și au decis să îl țină cu forța departe de ruda pe care o agresase. Cearta dintre acesta și tatăl vitreg a degenerat în bătaie, aveau să constate polițiștii care au mers de urgență la domiciliul celor doi, unde i-au găsit cu urme evidente de lovituri.

"Polițiștii din cadrul postului de poliție Piscu, care s-au deplasat la adresa indicată, au stabilit faptul că doi bărbați cu vârstele de 57 de ani, respectiv, 32 de ani, aflați în relație de rudenie, tată și fiu vitreg, în urma unui conflict, s-au agresat fizic reciproc, producându-și leziuni. La sediul poliției, bărbatul de 32 de ani a continuat să manifeste o atitudine ostilă și i-a adresat amenințări cu moartea tatălui său vitreg", a precizat ag. șef. pr. Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

În fața situației de fapt, polițiștii au deschis un dosar penal pentru violență în familie, reținându-l totodată pe bărbatul de 32 de ani, pe care îl vor prezenta unui procuror din Liești, cu propunerea unei măsuri preventive. Individul, pe care un simplu ordin de protecție nu l-ar fi împiedicat să fie în continuare violent, riscă să ajungă după gratii pentru următoarele 30 de zile.

În același loc, în arestul Poliției, a ajuns, de altfel, și tecuceanul de 44 de ani care în urmă cu două zile a fost prins de polițiști după ce își agresase soția și fiica și încerca să dea foc la casă.

Citit 3130 ori Ultima modificare Joi, 26 Ianuarie 2023 12:23

2 comentarii

  • postat de eu
    Sâmbătă, 21 Ianuarie 2023 10:01
    86.124.201.***
    ghe, pot să-mi notez și să folosesc ce ne spui tu aici ? Că văd că le zici bine și simt că am câștigat la loto când citesc ce ne zici tu aici....Mai rar așa ! Cine știe unde ai sprijinit sapa de gard înainte de a ne zice de ăstea, dar le zici tare bine.....
    0
    0
  • postat de Ghe
    Vineri, 20 Ianuarie 2023 18:42
    5.13.239.***
    Poate ati vreți sa știți și voi ca tatăl vitreg și fiul vitreg nu sunt rude, deci nu sunt în relație de rudenie,asa cum dezinformati...
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.