Și-a vândut mașina după ce a accidentat grav un pieton

Și-a vândut mașina după ce a accidentat grav un pieton
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Anchetă dificilă în cazul unui accident de circulație produs în urmă cu șase zile, pe Faleza Superioară. Mai bine de patru zile le-au fost necesare polițiștilor să dea de urma unui șofer care a lovit și a fugit, lăsând în urmă o victimă în stare extrem de gravă. Conducătorul auto a fost arestat.

Impactul s-a produs pe 21 ianuarie, în apropierea Grădinii Botanice. Un bărbat de 83 de ani a încercat să traverseze printr-un loc nemarcat, fără să se asigure, și a nimerit în calea unei mașini care venea cu viteză. Impactul violent l-a lăsat inconștient pe bătrânul imprudent, acesta fiind dus la spital în stare critică. A fost internat la Terapie Intensivă, medicii fiind rezervați în privința șanselor de supraviețuire. În ciuda acestui fapt, șoferul care l-a lovit nu s-a preocupat niciun moment de soarta lui. Și-a continuat drumul imediat după ce l-a spulberat pe pieton și nu a mai dat niciun semn, lăsându-i pe polițiști să-l caute. După patru zile, oamenii legii au reușit să găsească mașina și să-l identifice pe cel care o condusese. Tânărul, de 23 de ani, a fost găsit la serviciu, iar autoturismul, la un centru de fier vechi. 

”În urma activităților investigative efectuate de polițiști, la data de 25 ianuarie, a fost identificat conducătorul auto implicat în acest eveniment rutier, fiind vorba de un tânăr, cu vârsta de 23 de ani, domiciliat în municipiul Galați. Acesta a încercat să ascundă urmele producerii accidentului rutier, astfel că, la scurt timp, a dus autoturismul la un centru de colectare și reciclare deșeuri feroase și neferoase din municipiul Galați, centru unde a fost găsit și ridicat acest autovehicul, în vederea continuării cercetărilor”, a explicat ag. șef pr. Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați. 

Șoferul a fost reținut pentru 24 de ore pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia. După prezentarea la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galați și apoi la Judecătoria Galați, tânărul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Citit 1894 ori Ultima modificare Duminică, 05 Februarie 2023 07:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.