Prima româncă șefă de clan mafiot. „Regina Madridului”, gălățeanca pedepsită pentru proxenetism

Prima româncă șefă de clan mafiot. „Regina Madridului”, gălățeanca pedepsită pentru proxenetism
Evaluaţi acest articol
(36 voturi)

Alina Stoica, o femeie originară din Galați, a fost condamnată de o instanță spaniolă la opt ani de închisoare, pentru proxenetism, amenințare și șantaj, după ce ani de zile s-a impus prin teroare, controlând piața prostituției din Peninsula Iberică.

Gălățeanca este văduva unui temut interlop român, care a murit în urmă cu opt ani, în Mexic, și care a fost mâna dreaptă a lui Ion Clămparu, cunoscut sub numele "Cap de porc".

Gălățeanca supranumită "Regina Madridului" s-a impus ca lider al unei temute grupări de interlopi încă din 2015, odată cu moartea soțului ei, un mafiot găsit fără viață, în condiții suspecte, într-o cameră de hotel din Mexic. Sibianul Dorel Hanea pusese bazele unui grup infracțional în Spania, iar Alina, cea îi devenise soție, a moștenit șefia clanului, pe care l-a dezvoltat și impus prin metode violente. Cel puțin așa susțin anchetatorii citați de presa din Peninsulă, după ce au adunat probe care au indicat faptul că "Regina" ajunsese că controleze sute de oameni prin forță și teroare, impunând taxe de protecție pe piața prostituției formată din românce. Femeile care voiau să se prostitueze în cartierele rău famate ale Madridului trebuiau să îi plătească Alinei un procent din venituri.

Două prostituate care au reclamat-o în 2021 ar fi declarat că "Regina" le cerea 100 de euro săptămânal pentru a putea rămâne pe "piață", una dintre ele susținând chiar că a fost bătută, sechestrată și amenințată cu un cuțit de Alina Stoica și oamenii ei. "Eu sunt Alina, nu puteți lucra aici fără să plătiți. Eu sunt legea, iar dacă nu plătiți, voi trimite să fiți torturate până veți muri", se arată în declarațiile consemnate de poliția spaniolă.

În baza probelor adunate în dosarul penal deschis ca urmare a plângerilor venite din partea victimelor clanului, un Tribunal din Madrid a găsit-o vinovată pe gălățeanca Alina Stoica de proxenetism, amenințare și șantaj și a condamnat-o la opt ani de închisoare. De altfel, susține presa spaniolă, "Regina Madridului" are mai multe procese pe rol în Peninsulă, pentru sechestrare și amenințare cu armă albă.

Citit 15485 ori Ultima modificare Sâmbătă, 08 Aprilie 2023 13:08

6 comentarii

  • postat de Un fost politist
    Miercuri, 05 Aprilie 2023 15:49
    82.76.59.***
    Aceste gunoae, pe langa faptul ca face neamul de rusine, distruge vieti momind copii fara minte, sunt si un exemplu pentru tinerii ce vor sa se pricopseasca repede, fara munca, ci furand, inseland sau exploatand tinere naive, ajuganduse la tortura sau chiar crime, inchisoare pe viata, asta merita , nu opt ani , si ia si cohorta de proxeneti, ce umple galatiul.
    0
    0
  • postat de Lucratorul cu vechime si experienta angajat cu salariu mai mic decat minim;
    Miercuri, 05 Aprilie 2023 12:21
    89.39.81.***
    Luati potoapa de aici,inchidetio si sa aud de ea cand o auzi ea de mine.Nu ma mira cas diasporenii nu mai spun ca sunt romani,De muuuult,o sa ne dea toti afara ca pe niste Laiesi cum spunea Nica Creanga cand umbla cu plugusorul.
    0
    0
  • postat de eu
    Miercuri, 05 Aprilie 2023 11:41
    86.124.200.***
    1. "Femeile care voiau să se prostitueze". Deci, la mafia cu praștia e pe vrute, ești mafiot cât vrei și când găsești job mai bun, îți dai demisia și iei și plăți compensatorii, probabil
    2. "100 euro săptămânal" Mafia de la Spania a demarat programul "Un Matiz pentru fiecare mafiot", nu ?
    3. Prostituția este o activitate prestată în principal de femei. Absolut firesc este ca printre șefii la bani să fie și o femeie, mi se pare logic să meargă treaba mai bine dacă ai în management o sindicalistă
    4. Are lumea internet, lăsați-i să-și caute filme de acțiune pe platforme. Sau desene animate, ce preferă fiecare
    0
    0
  • postat de Nelu
    Miercuri, 05 Aprilie 2023 11:14
    172.81.131.***
    Dar ce e cu pozele astea, de parca i s-ar face reclama la frumusete, tatuaje?! Pozele de cand a fost prinsa si arestata acest gunoi care numai femeie nu se poate numi, unde sunt acele poze sa vada toata lumea. Cand am deschis pagina pana sa citesc titlul, ma gandeam ce mare vedeta autohtona a aparut asa machiata in ipostaze sexi pe prima pagina.
    0
    0
  • postat de Iancu Jianul
    Miercuri, 05 Aprilie 2023 09:02
    5.13.195.***
    Confiscate integral averile, apoi trimisi pe front intre Ukrainieni si Rusi! Medicamentul perfect!
    0
    0
  • postat de Galațiul mort
    Miercuri, 05 Aprilie 2023 07:20
    51.179.39.***
    Mandru ca-s galatean ca doamna asta. Ea ne reprezintă, ne-a scos din anonimat. Galați este capitala peștilor, prostituatelor și a polițiștilor corupți. E un exemplu demn de urmat. Autoritățile române incurajeaza aceste practici și le deranjează munca cinstita .
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.