Veniți de luați vagoane! CFR Marfă, executată silit de DGRFP Galați

Veniți de luați vagoane! CFR Marfă, executată silit de DGRFP Galați
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Galați, organizează, prin intermediul Administrației Județene a Finanțelor Publice Brăila, o licitație pentru vânzarea a nouă vagoane CFR de marfă.

Conform anunțului de pe site-ul Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF), sunt scoase la licitație nouă vagoane, aparținând debitorului Societatea Națională de Transport Feroviar de Marfă – CFR Marfă SA. Ele au fost puse sub sechestru asigurator încă de acum trei ani, în baza unui proces-verbal întocmit de Direcția Generală de Administrare a Marilor Contribuabili.

Este cea de-a treia licitație organizată pentru vânzarea vagoanelor CFR Marfă, ale căror prețuri sunt cuprinse între 19.792 și 77.685 de lei. Licitația va avea loc pe 3 mai, la Brăila, iar doritorii pot vedea „marfa”, cu o zi înainte, acolo unde este expusă, pe liniile din stația CFR Brăila. Taxa de participare este de 10% din prețul de pornire a licitației.

Cele nouă vagoane ale CFR Marfă nu sunt singurele bunuri mobile sau imobile scoase la vânzare de DGRFP Galați de la începutul acestui an, prin structurile sale teritoriale.

Amintim aici, printre altele, un apartament cu două camere din Măcin, județul Tulcea, un alt apartament, de data asta pe malul Mării Negre, cu două camere și o suprafață de 41 de metri pătrați, amplasat în Eforie Nord, un ansamblu imobiliar din comuna Vernești, județul Buzău (curți, casă și garaj, dar fără acte), o casă de locuit și teren de 948 mp, în Tufești, județul Brăila.

Alte proprietăți imobiliare scoase la vânzare de Fiscul gălățean, prin Serviciul executări silite cazuri speciale regional Galați, au fost diverse terenuri: 20.000 mp extravilan arabil, pe raza UAT Pufești, în județul Vrancea, alte două terenuri arabile în comuna Tufești, unul de 765 mp și celălalt de 997 mp, precum și un teren extravilan arabil de 5.000 mp, în comuna Ghidigeni.

Nu în ultimul rând, au mai fost scoase la licitație în acest an șase autovehicule sechestrate, cu prețuri variind între 12.000 de lei (pentru un Volkswagen Touran din 2006) și 55.000 de lei (un Audi A7 din 2012).

Până la ora actuală, foarte puține din aceste licitații s-au finalizat cu succes.

Citit 4314 ori Ultima modificare Joi, 27 Aprilie 2023 06:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.