Un proxenet a cărui iubită s-a sinucis a fost arestat (VIDEO)

Un proxenet a cărui iubită s-a sinucis a fost arestat (VIDEO)
Yasmin, fata care s-a sinucis anul trecut
Evaluaţi acest articol
(29 voturi)

Un gălățean de numai 20 de ani este protagonistul unui caz teribil aflat în instrumentarea DIICOT Galați, speță care își are rădăcinile într-un incident dramatic, petrecut în vara anului trecut.

Polițiștii de la Crimă Organizată au reușit să îl captureze pe Cătălin Pitaru, iubitul lui Yasmin, eleva care care pe 25 iunie 2022 se arunca de la etajul al cincilea al unui bloc din București. Părinții fetei susțineau atunci că de vină ar fi fost chiar iubitul, cu care s-ar fi certat după ce luni de zile o exploata și o șantaja emoțional. Exploatarea avea conotații dintre cele mai penale, aveau să stabilească anchetatorii, care au dovezi ca timp de mai bine de un an, Cătălin, folosindu-și farmecele, a atras-o pe Yasmin într-o combinație periculoasă, îndemnând-o să se prostitueze, atât în țară, cât și în străinătate. Banii ajungeau la el aproape în totalitate.

”În cauză, s-a reținut că, în perioada cuprinsă între toamna anului 2021 și aprilie 2022, persoana bănuită ar fi recrutat, în vederea exploatării sexuale, prin inducere în eroare (utilizând metoda ,,loverboy”), o persoană vătămată.

De asemenea, în perioada aprilie – iunie 2022, persoana bănuită ar fi exploatat persoana vătămată, pe care ar fi obligat-o să practice prostituţia în țară (în municipiile București și Cluj-Napoca) și în străinătate (Germania), și-ar fi însuşit cvasitotalitatea sumelor de bani obținute de aceasta din practicarea prostituției. 

Totodată, pe fondul exploatării sexuale, persoana vătămată s-ar fi sinucis, la data de 25 iunie 2022, prin precipitarea de la fereastra unui apartament situat la etajul 5 al unui bloc de locuințe, din municipiul București, apartament unde aceasta ar fi întreținut relații sexuale contra cost”, au precizat polițiștii din cadrul BCCO Galați. 

Deși imediat după ce Yasmin s-a aruncat de la etaj tânărul a declarat că nu are niciun fel de vină, arătându-se chiar surprins de gestul fetei, a ales să plece din țară, sperând că ancheta deschisă pentru ucidere din culpă, care mai apoi s-a extins, să nu îl afecteze. A revenit în martie, anul acesta, iar poliția i-a bătut la ușă.

În urma percheziției, oamenii legii au găsit și nouă grame de canabis, pe care le avea pentru consum propriu. Pitaru a fost reținut și arestat în baza unui mandat emis de Tribunalul Galați, dar a contestat decizia, apreciind-o ca exagerată.

Media

Citit 14085 ori Ultima modificare Duminică, 02 Aprilie 2023 09:51

11 comentarii

  • postat de cernea
    Joi, 30 Martie 2023 13:10
    95.76.19.***
    Îl doare la basca toți infractorii sunt mana în mana cu politia și nu numai. Sunt cazuri în Galat , gen Dancu, politia este corupta noi nu luam masuri și iată ca vom fi învinși de lepre de acest gen. Sa vedem ce mare rahat face DIICOT ul. Pana la urma, o sa ne convingem ca noi trebuie sa luam masuri, ptr.ca cei pe care ii plătim NU fac nimic. CATI SMECHERI AU FOST DESCONSPIRATI LA GALATI???? DE CE??????
    0
    0
  • postat de marr
    Joi, 30 Martie 2023 00:07
    86.124.202.***
    N-are NICI-O-VINA ?!? Deci , ZERO Constiinta !
    Specimene de genu' merita 15 ani de inchisoare ...si Excludere Sociala Totala . Foarte Periculosi . Cresti un copil sa ti-l distruga unu ca asta ?
    Cand Altii afla ce HRAM poarta individu' ...o sa-si mai lasa copiii pe langa el ?!
    0
    0
  • postat de @@@@@@
    Miercuri, 29 Martie 2023 18:00
    37.161.11.***
    @Vdovicenco Dan, poliția și anaf au ceva împotriva oamenilor cinstiți și cu taxele la zi. Pare că ori sunt mituiți ori chiar sunt mână în mână. Anaful este foarte scrupulos dacă ești corect , te recalculează, uneori te pune pe drumuri. Pe de altă parte, polițiștii se comportă uneori ca cei mai nasoli interlopi. Vad oamenii simpli ca pe victime , ca pe niște vaci de muls.
    0
    0
  • postat de dan
    Miercuri, 29 Martie 2023 14:50
    188.24.236.***
    Subfinantarea educatie si distrugerea sistemului de invatamant inceputa prin anii ecaternei andronescu ,+ sortarea dupa : cat rating aduc emisiunile culturale tv si radio ,
    eliminarea persoanelor pasionate de educatie si cultura + promovarea non-valorilor ca model de urmat.
    Fata asta venea din familie buna si a vrut sa simta aerul rarefiat al modelelor ei de urmat : dragusanca si columbeaca, dar a urmat cai gresite apoi a regretat .
    Sistemul juridic ne calca, cu bocancii murdari de sange si noroi, pe gat de cate ori are ocazia, demonstrand ipocrizie si lipsa de umanitate
    0
    0
  • postat de Vdovicenco Dan
    Miercuri, 29 Martie 2023 13:54
    92.180.8.***
    Am si eu cateva intrebari :
    1.Nu stia nimeni cu ce se ocupa gunoiul de proxenet?
    2.Politia, ANAF, ce pazesc?
    3.De ce nu se legalizeaza prostitutia individuala ca in Ungaria sau United Kingdom ,unde prostituatele platesc taxe sunt protejate de lege si clientii pot depune plangere la politie daca observa ceva suspect e foarte important ca si clientii sa fie aparati de lege deoarece ei sunt primii care observa daca ceva e suspect,In Germania Italia Spania Elvetia multe retele de proxenetism sunt destructurate deoarece clientii fac plangere la politie! Si in Franta clientii sunt incriminati din 2016 dar asta a inrautatiti situatia prostituatelor pentru ca lucreaza in zone intunecoase ferite de ochii politiei!Motiv pentru care au fost omorate 10 lucratoare sexuale intre 2016-2019 numai).
    0
    0
  • postat de Un fost politist
    Miercuri, 29 Martie 2023 12:58
    82.76.59.***
    Astfel de fiare nu au ce cauta printre oameni, trebue toleranta zero in acest caz, inchisoare pe viata pentru ca un astfel de gunoi, NICI O DATA NU SE VA INDREPTA, si din inchisoare va iesi mai periculos, inchis pe viata si el si cei ca el ce sfideaza. plimbanduse in masini scumpe si nu au muncit nici o data, e plin orasul, punetii sa si justfice cele ce le au, confiscate si bagati la inchisoare, asta initiativa sa o aveti, parlamentari de galati.
    0
    0
  • postat de Stirile Zilei
    Miercuri, 29 Martie 2023 11:07
    86.125.53.***
    20 de ani de puscarie
    0
    0
  • postat de Gigel
    Miercuri, 29 Martie 2023 10:54
    109.166.136.***
    @eu: adăugăm manelismul social și dorința de a avea tot deodata fără muncă, promovarea non valorilor peste tot și aia e societatea.
    0
    0
  • postat de Alexutz
    Miercuri, 29 Martie 2023 10:25
    5.2.205.***
    Putoiul la 20 de ani in loc sa isi vada de o scoala si un rost s-a apucat de proxenetism.
    Bine cand in jur ai numai "modele" din astea nu ar trebui sa ne mai miram. (90 la suta din astia care nu au ocupatie si se plimba in masini ultimul model cu asta se ocupa).
    0
    0
  • postat de eu
    Miercuri, 29 Martie 2023 10:03
    86.124.200.***
    Aici ajung copiii cu care părinții nu mai comunicau de ani de zile, copii de care nimeni nu s-a interesat în mod efectiv cu anii, copii intrați în anturaje fără ca părinții să fie interesați ori să știe ..... Doamne apără și păzește! Copii devastați emoțional de mediul din care provin, de părinți ce să o mai ocolim. A-ți pune viața în slujba unui derbedeu cu 2 clase, urât ca moartea și prost ca noaptea de cele mai multe ori, denotă probleme psihice , nu doar psihologice, foarte mari și foarte adânci, probleme dezvoltate în timp....Doamne apără și păzește! Ce, dacă îi trebuia prostituție, trebuia să facă lucrul ăsta ca să întrețină un rebut de ăsta? Nu am eu nicio treabă să judec ori să îi cer eu socoteală, făcea pentru ea...Există infracțiunea de determinare a sinuciderii, exploatarea sexuală etc. dar cui mai folosește dacă un înger s-a pierdut undeva pe parcurs? Toți copiii îs nevinovați, noi părintii îi stricăm ! Ăla oricum făcea umbră pământului degeaba ....
    0
    0
  • postat de Iancu Jianul
    Miercuri, 29 Martie 2023 09:55
    5.13.195.***
    Sigur este exagerata! Imi dorect ca magistratul care a lul sau au luat decizia asta sa le implineasca fiicele 18 ani si sa pateasca metoda loverboy apoi sa garantam ca alt nemernic va avea parte de aceeasi sentinta! ASAMERITA ASTIA!
    Mana in mana cu unii din militie... protejati.... ca TIN pibul orasului!

    NOI HABAR NU AVEM CE E AIA JUSITIE... NICI UE... doar cu stampila si numele! Pacat de fetele naive!
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.