La 18 ani, torturată de un concubin care i-ar putea fi tată

La 18 ani, torturată de un concubin care i-ar putea fi tată
Evaluaţi acest articol
(19 voturi)

Relațiile dintre copile și bărbați trecuți de prima tinerețe își arată tot mai frecvent riscurile, scoțând la iveală implicații greu de gestionat pentru tinerele care își aleg parteneri mai experimentați

O tânără din județul Galați a fost băgată în spital zilele trecute după ce concubinul de care o despart nu mai puțin de 26 de ani a bătut-o încontinuu, o zi și o noapte. Respectul reciproc și echilibrul de autoritate sunt decisive în soarta relațiilor și scad semnificativ în legăturile care implică parteneri în care există diferențe mari de vârstă. Iar când femeile sunt cu mult mai tinere, riscul de victimizare, fizică și sau/psihică crește progresiv. Cea mai recentă dovadă că bărbatul mai ”bătrân” nu este neapărat și mai bun este un caz petrecut la câțiva kilometri de Galați, la Schela, unde o fată abia trecută de majorat a fost stâlcită în bătaie de concubinul ei, care are nici mai mult, nici mai puțin de 44 de ani. Scandalul care a culminat cu internarea în spital a tinerei femei a început într-o după amiază, într-un bar din comună, unde aceasta s-ar fi luat la ceartă cu bărbatul cu care își împărțea viața. Ca să îi arate cine e ”șeful”, individul nu ar fi ezitat să o corecteze fizic chiar în cârciumă, lovind-o cu palmele și pumnii peste cap. Ajunși acasă, peste noapte, ar fi continuat să o bată.

”Agresiunea fizică asupra tinerei ar fi continuat și când cei doi au ajuns la locuința comună în cursul nopții, dar și a doua zi dimineață, în jurul orei 9,30. În urma loviturilor primite, tânăra de 18 ani a suferit mai multe leziuni și a fost preluată și transportată la spital unde a rămas internată”, au confirmat polițiștii care au ajuns la domiciliul celor doi, în urma unui apel la 112. Echipajul sosit de la Secția Rurală Smârdan a considerat că este periculos ca tânăra să mai locuiască sub același acoperiș cu agresorul, atunci când va fi externată. Pentru acest motiv, au emis un ordin de protecție, prin care individul va fi obligat să plece din casă și să stea la distanță de partenera sa. Asta cu atât mai mult cu cât au aflat că fata mai fusese bătută și cu câteva zile înainte. Cu toate acestea, nu făcuse niciun demers să plece de lângă agresor. 

”Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de cinci zile, prin care s-a dispus ca bărbatul de 44 de ani să păstreze o distanță minimă de 200 de metri față de concubina sa, precum și față de reședința acesteia, situată la o altă adresă din comuna Schela, decât cea în care a avut loc agresiunea fizică. A fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de violență în familie, iar ulterior s-a dispus extinderea urmăririi penale pentru săvârșirea unei alte infracțiuni de violență în familie, la o dată anterioară”, a explicat ag. șef pr. Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați. 

Concubinul agresor a fost reținut pentru 24 de ore, el urmând să fie dus în fața unui procuror care va decide dacă va solicita instanței emiterea unui mandat de arestare preventivă sau va dispune o măsură mai ușoară. 

Citit 3592 ori Ultima modificare Luni, 03 Iulie 2023 04:35

4 comentarii

  • postat de CLANTA
    Vineri, 30 Iunie 2023 08:14
    86.124.201.***
    @Ady : te inseli! s-au dezvoltat si chiar mult! au canalizari, apa la cismea, asfalt sa nu isi mai manjeasca destele la picioare si sa se vada oja in 5 straturi... la oras e plin de pitipoance fiecare cu trotuarul ei... asa ca multe prefera sa ramana in bataturica satului si sa se agate, de multe or
    0
    0
  • postat de Ady
    Vineri, 30 Iunie 2023 07:31
    92.86.16.***
    Viata la tara ... nu poti sa le ceri mai mult. Nu s-au mai dezvoltat din epoca de piatra.
    0
    0
  • postat de Blanc
    Vineri, 30 Iunie 2023 00:11
    109.103.134.***
    Nu pot înțelege cum un psihopat a poftit la carne fragedă și cum o naivă a poftit la carne ațoasă. Dar....e un trend printre maimuțoaice să se afișeze cu un ghijoi din ăsta.
    0
    0
  • postat de rodax
    Joi, 29 Iunie 2023 19:57
    92.83.34.***
    credeți că dacă acest bărbat ar fi avut o parteneră de...să zicem 40 de ani nu i-ar fi făcut același lucru ca și celei de 18?
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.