Relația de iubire dintre doi frați, condamnată de Curtea de Apel Galați. Doi copii au rămas în grija statului

Relația de iubire dintre doi frați, condamnată de Curtea de Apel Galați. Doi copii au rămas în grija statului
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Un caz de iubire dintre doi frați din județul Brăila a șocat opinia publică și a determinat o instanță de judecată din Galați să dea o pedeapsă de închisoare cu suspendare pentru cei doi protagoniști. Din păcate, în urma relației de incest, cei doi au adus pe lume și doi copii, rămași acum în grija statului, pentru că nici unul dintre cei doi pseudo-părinți nu și-a asumat creșterea și educarea minorilor.

Curtea de Apel Galați i-a condamnat definitiv pe cei doi tineri din comuna brăileană Mircea Vodă la un an și patru luni, respectiv, un an de închisoare cu suspendare, pentru incest. În cazul bărbatului, instanța de judecată a dispus un termen de supraveghere de doi ani. Tânăra mamă a primit doar un an de închisoare cu suspendare, pentru aceeași faptă. Cei doi fraţi sunt obligați să respecte mai multe măsuri de supraveghere. Mai mult, au fost obligați să frecventeze un program de reintegrare socială desfășurat în cadrul Serviciului de Probațiune Brăila și să presteze fiecare câte 60 de zile de muncă neremunerată în folosul comunității.

Anchetatorii brăileni au stabilit, în urma probatoriului administrat, că în perioada 2018-2019, inculpații B.F și B.A, rude de gradul II, mai exact frați, au întreţinut raporturi sexuale la domiciliul din comuna Mircea Vodă, judeţul Brăila, ce au avut ca urmare conceperea şi naşterea minorilor B.C.R. şi B.R.D." Parchetul de pe lângă Judecătoria Făurei i-a trimis în judecată pe cei doi tineri, sub acuzaţia de incest, după ce relația lor nefirească a ieșit la iveală.

Copiii născuți în urma incestului au fost preluaţi de reprezentanţii Direcţiei Judeţene pentru Protecţia Drepturilor Copilului Brăila, în condiţiile în care niciunul dintre cei doi fraţi nu şi-a asumat răspunderea de a-i creşte.

Citit 16435 ori Ultima modificare Vineri, 21 Iulie 2023 09:52

4 comentarii

  • postat de Marian
    Joi, 20 Iulie 2023 15:45
    86.124.126.***
    Chiar asa ii cheama pe cei doi copii, BCR si BRD, mai bine scriati numele intregi .
    0
    0
  • postat de Pompiliu
    Joi, 20 Iulie 2023 12:32
    5.14.132.***
    Deci Galatiul a intrat in randul tarilor civilizate unde totul se bazeaza pe iubirea curcubeu.
    ICTosca de mai sus este doar un homofob obosit.
    Sa-i fie rusine ca este impotriva iubirii dintre doi oameni.
    Mentalitatea lui este similara cu a unora care la un moment dat in istorie ardeau oameni pe r
    0
    0
  • postat de Ciclop
    Miercuri, 19 Iulie 2023 17:14
    5.14.131.***
    De mult timp suspectam ca BCR si BRD sunt niste bastarzi rezultați de pe urma unui incest.
    0
    0
  • postat de ICTosca
    Miercuri, 19 Iulie 2023 15:18
    5.13.212.***
    "Decat" -vorba cocalarilor- o familie "traditionala" din romania....Bine...mai sunt si familii traditionale in care sotul ii zdrobeste capul consoartei cu parul, tatal isi silueste fiica, feciorul isi omoara mama, nepotul ii taie gatul bunicii, tinerii parinti fac video-chat porno cu proprii copii m
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.