Minoră abuzată sexual, ani de zile, de un bărbat care i-ar fi putut fi bunic

Minoră abuzată sexual, ani de zile, de un bărbat care i-ar fi putut fi bunic
Evaluaţi acest articol
(20 voturi)

Un bărbat, în vârstă de 53 de ani, riscă să își petreacă următorii ani după gratii după ce, timp de doi ani de zile, a abuzat sexual o minoră

Situația cutremurătoare ar fi ieșit la iveală în luna martie a acestui an, atunci când minora, în vârstă de doar 14 ani, s-ar fi prezentat la Spitalul Municipal de Urgențe Bârlad, alături de mama sa, și ar fi aflat că este însărcinată, responsabil bănuit a fi un bărbat, de 53 de ani, din comuna Rădești. Astfel, a fost sesizată Poliția municipiului Bârlad și Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, care, pe principiul competenței teritoriale, a declinat competența Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor. Din cercetări, a reieșit că bărbatul ar fi abuzat copila, în mod constant, încă din luna octombrie a anului 2021, pe când fata avea doar 12 ani, chiar în casa lui, din Rădești, unde fata venea pentru a ajuta la activitățile gospodărești, contra cost. Bărbatul, profitând de situația financiară precară a familiei minorei, și de faptul că aceasta se afla singură în casa lui, ar fi obligat-o pe fată să întrețină raporturi sexuale neconsimțite. În baza probatoriului administrat în cauză de către polițiști, a fost dispusă efectuarea în continuare a urmăririi penale față de persoana bănuită, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de act sexual cu un minor, în formă continuată, totodată, față de bărbat fiind dispusă și măsura  reținerii pentru 24 de ore. În cursul zilei de marți, 25 iulie, bănuitul urma să fie prezentat în vederea schimbării încadrării juridice (viol),  pentru a fi apoi  prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Citit 3791 ori Ultima modificare Vineri, 28 Iulie 2023 22:13

3 comentarii

  • postat de Iancu Jianul
    Marți, 25 Iulie 2023 23:15
    5.13.200.***
    Coruptia unui ghestat tembel nu doar ucide ci si violeaza! Mai nou omoara si de cancer 153 de pers. pe zi... datorita nevalitarii unei legi de rafillist! Nu stiu altii cum sunt DAR... raman la eterna vorba: un pix in mana unui prost, este cea mai periculoasa arma de distrugere in masa!
    SI LA ACEST
    0
    0
  • postat de Bau-Bau
    Marți, 25 Iulie 2023 16:15
    86.124.200.***
    STATUL ROMAN NU PROTEJEAZĂ COPIII SI FAMILIA!!! Vin iarasi LGBTQA+istii si spun ca e nevoie de Ed. Sexuala de parca fata asta avea nevoie de ed sexuala si nu de venituri sigure pentru familia ei respectiv de acces la educatia elementara. Pot sa pun pariu ca ea era exploatata de catre familie, muncin
    0
    0
  • postat de Gigel
    Marți, 25 Iulie 2023 12:25
    5.13.128.***
    Ori a luat-o lumea pe campii si au crescut ca numar ori inainte nu se mediatizau aceste cazuri, ca si acum cateva zile mai fusese o stire cu un mos de 80 de ani care abuzase o fetita.
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.