Buletin cumpărat online cu 300 de euro

Buletin cumpărat online cu 300 de euro
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

O carte de identitate emisă, chipurile, de un stat membru al Uniunii Europene, a fost modalitatea prin care un basarabean a încercat să-și găsească mai ușor un loc de muncă în vestul Europei. Demersul poate ar fi avut succes dacă bărbatul, în vârstă de 48 de ani, nu ar fi fost supus unui control mai amănunțit la intrarea în România. Polițiștii de la PTF Oancea i-au controlat toate actele, în portofel găsindu-i un document emis de autoritățile din Bulgaria. Mai exact, o carte de identitate cu fotografia și datele personale ale cetățeanului moldovean.

"Cu ocazia verificărilor specifice efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit că documentul în cauză nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unuia autentic, fiind fals. Persoana în cauză a declarat că a cumpărat documentul din mediul online contra sumei de 300 de euro, pentru a-l folosi la angajare în Germania", au transmis reprezentanții Poliției de Frontieră Galați.

Moldoveanul este acum cercetat penal pentru complicitate la fals material în înscrisuri oficiale, cartea de identitate cumpărată cu sute de euro fiindu-i reținută de autoritățile române.

Citit 1907 ori Ultima modificare Joi, 26 Octombrie 2023 11:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.