Oi ucise în masă la Foltești

Oi ucise în masă la Foltești
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

Este anchetă la Foltești, după ce mai multe ori din turma unui localnic au căzut ca secerate din picioare, în timp ce se aflau la păscut. Totul s-a petrecut miercuri după-amiază, pe un câmp de pe raza comunei, unde proprietarul turmei își dusese cele 200 de oi să pască. Sub ochii ciobanului în vârstă de 71 de ani, nu mai puțin de 17 animale au picat din picioare. Niciuna nu a supraviețuit, așa cum avea să constate un veterinar chemat de urgență la fața locului.

Medicul a suspectat că animalele fuseseră otrăvite, variantă susținută de cioban și în fața polițiștilor. Omul bănuiește că turma sa ar fi fost ținta unei răzbunări venite din partea cuiva, care l-ar fi amenințat, la beție, că îi va ucide oile.

"Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de ucidere a animalelor, cu intenție, fără drept, iar cercetările vor fi continuate de către polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor Galați, în vederea stabilirii împrejurărilor care au condus la decesul animalelor, precum și pentru luarea măsurilor legale.

De asemenea, a fost dispusă efectuarea unei constatări medicale veterinare de către un medic veterinar", a completat ag. șef pr. Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Citit 4192 ori Ultima modificare Joi, 02 Noiembrie 2023 09:03

2 comentarii

  • postat de Un fost militian
    Vineri, 27 Octombrie 2023 13:22
    84.232.141.***
    …..faptasul de urgenta prins si pedepsit, scrie DIC,asta intro tara in cate justitia functioneaza, nu si unde, dosare grele sunt taraganate cu anii, iar faptasii, ce ne rad in nas, sunt liberi….cel mai recent, presedintele C.J. Ploiesti, si el si fiusul, infractori dovediti, liberi…asta e justitia d
    0
    2
  • postat de D.I.C.
    Joi, 26 Octombrie 2023 21:58
    89.136.7.***
    Este un caz extrem de grav din pct meu de vedere si trebuie imediat analize si investigatii si daca se adevereste otravirea faptasul sa fie de urgenta prin si ani grei de temnita!
    6
    28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.