Proces la 15 zile după demolare în cazul Da-Isi

Proces la 15 zile după demolare în cazul Da-Isi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Judecătorii Tribunalului Galaţi au suspendat dosarul prin care Panetta Isidor Giovani solicita să se ia o decizie în legătură cu autorizaţia de desfiinţare a construcţiei, la 15 zile după demolarea pizzeriei, când nimeni nu mai avea nici un interes să mai vină în sala de judecată.

De altfel, pe 22 septembrie, motivul pentru care magistraţii au suspendat dosarul a fost faptul că nici Panetta, dar nici reprezentantul Primăriei nu s-au prezentat în instanţă.

Şi date fiind evenimentele petrecute în acest caz trebuie să recunoaştem că nici nu mai aveau de ce să fie prezenţi. Înainte de dărâmarea clădirii, mai exact pe 1 august, Panetta a introdus acţiunea prin care dorea să fie suspendată autorizaţia de demolare.

El a primit ca dată pentru a se judeca februarie 2012. A solicitat o preschimbare de termen şi i s-a acordat pentru noiembrie 2011. Când lucrurile s-au precipitat a solicitat din nou o dată mai apropiată şi i s-a acordat – 22 septembrie, dar a fost cam târziu, aşa că joi omul chiar nu mai avea de ce să fie prezent în faţa judecătorilor.

Citit 1635 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.