Sexagenar condamnat la ani grei de închisoare pentru crimă

Sexagenar condamnat la ani grei de închisoare pentru crimă
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Un bărbat din comuna gălățeană Nicorești își va petrece următorii ani în pușcărie, după ce a fost găsit vinovat de uciderea unei persoane, la începutul anului trecut.

În vârstă de 62 de ani, condamnatul a fost inițial judecat pentru lovituri cauzatoare de moarte și pedepsit cu patru ani de închisoare. Nemulțumit de sentință, bărbatul a făcut apel, numai că instanța superioară a apreciat că fapta pentru care fusese condamnat era mult mai gravă și l-a rejudecat, pentru omor.

În virtutea acestui fapt, completul Curții de Apel i-a dat o pedeapsă dublă, de opt ani de pușcărie, pe care va trebui să îi execute în Penitenciarul de Maximă Siguranță Galați. Mandatul emis de judecători a fost pus în aplicare de polițiști la 11 zile de la pronunțarea sentinței de apel.

Citit 1314 ori Ultima modificare Luni, 20 Noiembrie 2023 15:27

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro