Șofer drogat, prins cu ”iarbă” în mașină

Șofer drogat, prins cu ”iarbă” în mașină
Evaluaţi acest articol
(18 voturi)

Un gălățean de 25 de ani are probleme cu legea, atât în ceea ce prevede normele de circulație pe drumurile publice, cât și legile privind deținerea de droguri. Bărbatul a fost oprit în trafic pe strada Brăilei și din cauză că avea un comportament suspect a fost supus testelor pentru a se verifica dacă băuse sau consumase droguri.

Dacă primul test a ieșit negativ, al doilea a avut rezultat pozitiv la o substanță interzisă. Mai mult, tot ”pozitiv” a ieșit și controlul mașinii pe care polițiștii i l-au făcut pe loc. Mai exact, verificarea pasagerului din dreapta, un tânăr de 22 de ani, a scos la iveală două plicuri cu substanță vegetală de culoare verde, sub formă de muguri, având un miros puternic înțepător, un grinder și un plic de foițe.

”Marfa” a fost reținută pe loc și predată polițiștilor de la BCCO Galați pentru continuarea cercetărilor. Între timp, șoferul este cercetat penal pentru conducere sub influența substanțelor stupefiante, analizele de sânge urmând să stabilească dacă, când și ce tip de drog a consumat, cu exactitate. 

Citit 3835 ori Ultima modificare Miercuri, 31 Ianuarie 2024 22:01

1 comentariu

  • postat de marr
    Marți, 30 Ianuarie 2024 20:03
    86.124.203.***
    Droguri ...si nu-ti mai trebuie nimic . O lume de kkt . Viitor in Dungi .
    0
    3

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.