„Puteţi să-i daţi drumul dacă vreţi!”

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După ce i-a furat bani şi bijuterii, păgubitul le-a declarat judecătorilor că el l-a iertat pe inculpat, mai mult, le-a dat magistraţilor acceptul său de a-l elibera, dacă vor. Pe scurt, vrânceanul, aflat acum după gratii, lucra la restaurantul păgubitului care avea o încredere oarbă în el.

Într-o zi, Romeo a uitat de tot ce-i datora patronului său şi a furat din geanta nevestei acestuia 700 de lei şi cheile de la apartament. Femeia şi-a sunat soţul, povestindu-i că Romeo era singurul care a fost în restaurant.

Păgubitul l-a sunat şi i-a spus să-i aducă măcar cheile. În timpul acesta, a povestit bărbatul, Romeo a mers la apartament şi a furat 200 de euro şi bijuteriile fetiţei păgubitului.

„Atât mi-a părut rău că a furat aurul fetiţei mele. În rest, eu l-am iertat şi din partea mea puteţi să-i daţi drumul dacă vreţi”, a punctat omul, care la plecare i-a întins mâna celui care se afla în boxă. Cert este că pentru ceea ce a făcut, Romeo a fost prins pe Aeroportul din Otopeni, pentru că intenţiona să plece în Anglia, a fost dus la cercetări, iar o primă instanţă i-a dat deja cinci ani de puşcărie.

Romeo le-a spus judecătorilor Curţii de Apel Galaţi că pedeapsa este prea mare, mai ales că el nu a furat aurul. „Am recunoscut furtul din geantă, dar aurul nu l-am furat.

N-aveam timp ca în jumătate de oră să ajung de la mine de acasă la el, să urc la etajul 4, să fur aurul şi apoi să plec. Nu aveam maşină şi apoi, cum am recunoscut ce am făcut, dacă era aşa, recunoşteam şi asta, dar n-am făcut”, a spus Romeo, în apărarea lui. Deocamdată, judecătorii nu s-au pronunţat, însă un lucru este clar, Romeo are iertarea celui pe care l-a păgubit.

Citit 2068 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.