Accidentată pe trecerea de pietoni

Accidentată pe trecerea de pietoni
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Un șofer neatent a lovit o femeie care traversa regulamentar, pe trecerea de pietoni. Evenimentul a avut loc pe 31 ianuarie, în jurul orei 17,30. Astfel, polițiștii de la Rutieră au fost sesizați cu privire la un accident de circulație produs pe strada Basarabiei, din Galați. Oamenii legii  au stabilit faptul că un tânăr  de 27 de ani, din Galați, în timp ce conducea un autoturism dinspre bulevardul George Coșbuc către Piața Energiei, a acroșat și accidentat o femeie, în vârstă de 51 de ani, care s-ar fi angajat în traversarea străzii Basarabiei, pe marcaj pietonal. Aceasta a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei” din Galați, pentru primirea de îngrijiri medicale.

„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, și ulterior a fost condus la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei” din Galați, pentru a-i fi recoltate mostre biologice. Polițiștii i-au întocmit șoferului dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a explicat comisar șef de poliție Felicia Tudoran, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Galați.

Citit 4099 ori Ultima modificare Joi, 01 Februarie 2024 18:41

Mai multe din această categorie:

1 comentariu

  • postat de sitizen
    Joi, 01 Februarie 2024 21:21
    5.13.174.***
    iar daca doamna ramane cu MAI PUTIN DE 60 de zile ingrijiri in certificatul medico-legal (chiar daca-i baza picioarele-n tije si proteze, dar merge singura) , domnul conducator auto scapa si cu permisul in buzunar si fara dosar penal....proasta lege!!
    0
    1

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.