Fermă călcată cu repetiție de hoți încă neidentificați

Fermă călcată cu repetiție de hoți încă neidentificați
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

O microfermă din comuna Drăgănești a fost ținta unui jaf într-una din nopțile trecute, hoții dispărând cu mai multe animale și păsări, după ce, în prealabil, au rănit câinele care păzea amenajarea. Atacul a fost semnalat inițial în mediul online și mai apoi la Poliție, la Secția 6  Rurală Tecuci fiind înregistrată oficial sesizarea privind furtul a două oi și a mai multor păsări, în valoare totală de 1.500 de lei. 

”Polițiștii au stabilit, în urma cercetării la fața locului, că persoane, neidentificate până în prezent, ar fi sustras, prin escaladarea gardului împrejmuitor de la o microfermă, două oi și câteva păsări de curte, dintr-o anexă a imobilului. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și rănirea cu intenție a animalelor, polițiștii efectuând cercetări, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tecuci, în vederea identificării autorilor și luării măsurilor legale ce se impun”, a precizat cms. șef Felicia Tudoran, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Nu este prima dată când poliția este sesizată cu privire la un atac asupra fermei respective. Anul trecut, în mai, un furt similar a avut loc tot pe timpul nopții, atunci hoții plecând cu cinci oi, șase miei și 15 găini. Polițiștii au făcut cercetarea la fața locului și au deschis un dosar penal.

Citit 2760 ori Ultima modificare Vineri, 01 Martie 2024 19:41

2 comentarii

  • postat de marr
    Joi, 22 Februarie 2024 20:45
    86.124.203.***
    Parerea mea ...dupa nr de animale furate , astia-s 2 + o masina/duba . Sunt din zona -sat/comuna invecinata. Cineva din oras n-ar sti CE si de UNDE sa fure . Posibil si din angajatii cu ziua .
    1
    18
  • postat de Daniel M.
    Joi, 22 Februarie 2024 18:15
    5.13.215.***
    .....din pacate,asta s-a vrut: protectia infractorilor !!!
    Pentru plangeri,mergeti la partidele politice s-au la biserica,ca sunt mai multe decat sectiile de politie ! Politia Romana este pusa pe chituci !
    7
    25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.