Autorii unui furt în noaptea de Revelion au fost prinși

Autorii unui furt în noaptea de Revelion au fost prinși
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Aproape două luni le-au trebuit polițiștilor de la lnvestigații Criminale să soluționeze o reclamație de furt venită din partea unui gălățean, care și-a găsit apartamentul spart în prima zi a anului. Omul a descoperit că îi intraseră hoții în casă în momentul în care s-a întors de la petrecerea de Revelion, polițiștii constatând că cele semnalate de reclamat, respectiv violarea proprietății situate la parterul unui bloc și furtul mai multor bunuri și bani, se confirmau. Primele cercetări au arătat că hoții intraseră prin fereastra balconului, profitând că vecinii ori nu prea erau acasă, ori chefuiau și nu erau atenți la ce se întâmplă în jur.

"Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Galaţi au desfășurat activităţi de investigare, verificare şi cercetare în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, în urma cărora i-au identificat pe autorii furtului, fiind vorba despre doi tineri, de 18, respectiv, 16 ani, ambii din municipiul Galați", a precizat cms. șef Felicia Tudoran, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

În urma unei percheziții domiciliare și audierii celor doi suspecți, anchetatorii au decis reținerea tânărului de 18 ani. Acesta a și primit mandat de arestare din partea Judecătoriei Galați, care a admis propunerea procurorilor.

Citit 2412 ori Ultima modificare Marți, 05 Martie 2024 15:07

2 comentarii

  • postat de Galatean
    Marți, 27 Februarie 2024 09:27
    46.97.176.***
    Bine ca i-a prins, chiar dacă după 2 luni.
    2
    7
  • postat de Telu
    Marți, 27 Februarie 2024 00:02
    5.13.155.***
    Frumos viitor si-a mai facut in viata,inceput bun pentru ei, cea de viata de hot .
    0
    10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.