Piromanul care spărgea casele expaţilor a fost arestat

Piromanul care spărgea casele expaţilor a fost arestat
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Individul de 47 de ani, prins la începutul acestei săptămâni după ce a incendiat mai multe locuințe din comuna Ghidigeni, a ajuns în spatele gratiilor.

Anchetatorii au reușit să convingă instanța de judecată de la Tecuci că Dan Bogdan Barbu prezintă un ridicat pericol social și că trebuie să fie arestat preventiv pentru 30 de zile. Judecătorul de drepturi și libertăți a apreciat că acuzațiile de furt calificat, distrugere prin incendiere și violare de domiciliu sunt destul de grave și au admis cererea, respingând totodată solicitarea hoțului de a fi cercetat sub control judiciar sau în arest la domiciliu.

Reamintim că suspectul, care ar avea la activ mult mai multe spargeri, dar care nu a putut fi prins până în prezent, a spart într-o singură noapte patru locuințe ale unor localnici plecați în străinătate, după care le-a incendiat pentru a-și șterge urmele.

Polițiștii și pompierii, alertați la 112, au fost într-o cursă contracronometru pentru stingerea incendiilor provocate aproape simultan și pentru prinderea piromanului care reușise să fure bunurile de valoare care îi picaseră la îndemână. 

Citit 1618 ori Ultima modificare Vineri, 22 Martie 2024 10:38

1 comentariu

  • postat de Das
    Joi, 21 Martie 2024 17:43
    89.137.139.***
    15-20 ani de inchisoare pentru acest ticalos nenorocit bolnav! Au munciti oamenii o viata sa faca casa si el ii da foc !
    4
    9

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.