14 noi magistrați vor împărți dreptatea la Galați

14 noi magistrați vor împărți dreptatea la Galați
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Aflate printre unitățile cu cel mai mare deficit de cadre, Curtea de Apel Galați și Parchetul aferent, cu toate subunitățile din cele trei județe și-au mai peticit puțin golurile care au adus activitatea la stadiul de avarie și în situația de a desființa completuri de judecată.

Zilele trecute, 48 de magistrați, dintre care 32 judecători și 16 procurori au primit decretele de numire în funcție semnate de președintele Klaus Iohannis, cei mai mulți fiind repartizați la unitățile din municipiile reședință de județ. Astfel, cei mai mulți magistrați a primit Judecătoria de la Brăila, nouă noi candidați care au promovat concursul organizat anul trecut fiind instalați pe funcțiile vacante. La Galați, au fost numiți opt judecători, în timp ce la Focșani vor îmbrăca roba doar patru. Tot în județul Galați, la judecătoriile din teritoriu, au mai ajuns patru judecători la Tecuci, doi la Liești și unul la Tg. Bujor.

Dintre cei 16 procurori care au promovat examenul de admitere în magistratură, șase au ajuns la Parchetul Judecătoriei Galați, cinci la Brăila și doi la Focșani. La Parchetul de pe lângă Judecătoria Tecuci vor activa, de asemenea, trei noi magistrați.

Citit 2663 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 13:37

1 comentariu

 • postat de Aurel
  Joi, 11 Aprilie 2024 07:15
  86.124.201.***
  Sa speram (speranta moare ultima) ca pe viitor vor imparti dreptatea macar cu galeata,nu cu penseta ca pana acum...
  1
  4

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.