Au jefuit mai multe firme și au tocat prada fără să fie prinși

Au jefuit mai multe firme și au tocat prada fără să fie prinși
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Este isprava a doi bărbați din județul Galați care, timp de trei luni, au reușit să fenteze poliția după ce au dat nu una, ci trei spargeri la mai multe societăți comerciale de unde au furat bunuri în valoare de peste 35.000 de lei. În timp ce erau căutați, au reușit să scape de pradă, înainte ca poliția să le dea de urmă. Faptele de care sunt acuzați cei doi s-ar fi petrecut una la finele lunii februarie, iar celelalte două, la începutul lui martie. Aceștia ar fi pătruns prin efracție, pe timp de noapte, în incintele mai multor firme de pe platforma siderurgică, de unde ar fi sustras scule electrice și acumulatori auto în valoare totală de 36.000 de lei.

Plângerile privind atacurile au ajuns pe masa polițiștilor rând pe rând, numai că ancheta nu a fost una simplă, pentru probarea informațiilor care îi indicau pe cei doi fiind necesare mai multe percheziții domiciliare. La finele acestora, a fost dus la audieri unul dintre suspecți, un bărbat de 32 de ani, din Smârdan.

O zi mai târziu, a ajuns față în față cu anchetatorii și complicele său, un bărbat de 43 de ani, din Berești. Din păcate, polițiștii nu au mai putut recupera mare lucru, doar doi la sută din prejudiciul raportat de păgubiți fiind identificat la momentul descinderilor. În cauză se fac cercetări pentru furt calificat, urmând ca pe parcursul anchetei să se dispună măsurile legale care se impun față de bunuri și persoanele vizate. 

Citit 1873 ori Ultima modificare Joi, 23 Mai 2024 17:27

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro