Doi procurori au ajuns pe lista DIICOT Galați

Doi procurori au ajuns pe lista DIICOT Galați
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Secția pentru procurori din cadrul CSM i-a avizat favorabil zilele trecute pe toți cei 29 de procurori declarați admiși în urma interviului susținut pentru intrarea în structurile Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT).

La Galați, doi procurori au făcut trecerea de la alte unități, unul dinte ei fiind un mai vechi magistrat care a activat în structura Antimafia. Este vorba despre procurorul brăilean Ionuț Mădălin Năvădaru, care revine la DIICOT Galați, după ce, în 2015, a ales că părăsească serviciul pentru a trece la Direcția Națională Anticorupție - ST Galați.

Devenită oficial între timp cea mai slabă secție din țară, din cauza rezultatelor sau mai exact a lipsei acestora, DNA Galați nu a mai reprezentat o opțiune viabilă pentru Năvădaru, care revine la DIICOT, parchet care oricum se confrunta cu o lipsă acută de magistrați. Aici va face echipă cu Irina Mogoș, cel de-al doilea procuror numit de CSM, care vine de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Galați. Irina Mogoș a fost șefa Secției de urmărire penală la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Galați, pentru ca mai apoi să fie delegată pe funcția de procuror general adjunct al acestei unități, tot prin decizie CSM.

Citit 4371 ori Ultima modificare Joi, 20 Iunie 2024 10:32

1 comentariu

 • postat de Gigel
  Luni, 17 Iunie 2024 13:28
  5.13.176.***
  Poate mai dispar din interlopii de toate felurile din oras. Asta inseamna sa-i bage la zbarna nu sa se lase aia de meserie din cauza batranetii.
  0
  16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.